Cinc tipus de te i els seus beneficis

Originari de les civilitzacions orientals, el te ha aconseguit guanyar protagonisme a occident. Aquesta beguda, que es pot prendre freda o calenta, té diferents varietats i cada una té unes propietats terapèutiques, unes característiques i uns beneficis pel nostre cos diferents. Descobreix els 5 tipus de te més coneguts i com poden millorar la teva salut:

destaca per seu poder antioxidant, que evita l'envelliment prematur de tots els teixits del cos. També ajuda a reduir el risc de patir certs càncers, com el de mama, el de pulmó o el d'estómac. A més, contribueix a mantenir una bona salut del sistema nerviós i redueix el risc de patir malalties cardiovasculars. És un bon aliat per aquelles persones que volen perdre pes.

Te negre: té un efecte diürètic molt important, indicat per persones amb tendència a la retenció de líquids. També redueix el risc de patir malalties cardiovasculars, ja que protegeix les artèries i estimula el cor. A la vegada, el te negre també és útil per millorar la respiració.

Te blanc: tot i que és un dels menys coneguts, el te blanc té un poder antioxidant molt més elevat que el verd i, per tant, evita l'envelliment dels teixits, ajudar a millorar els nivells de colesterol en sang i, amb menys eficiència que el te verd, prevé del càncer.

Te vermell (o Pu-Erh): és conegut per la seva capacitat de disminuir el nivell de grasses i així aconseguir baixar de pes amb més facilitat. A part d'això, és altament digestiu, té una important acció diürètica i és un bon aliat per reduir els nivells de colesterol.

Te blau (o Oolong
): és també un altre gran desconegut però aporta nombrosos beneficis al cos. En primer lloc, pot reduir el nivell de colesterol en sang. A més, per culpa del seu alt contingut de substàncies antioxidants és molt útil per reduir el risc de patir un infart, així com altres malalties relacionades amb el cor i el sistema cardiovascular.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris