Els secrets de la restauració de Casa Ricart a les visites guiades del diumenges



796 persones van conèixer Vic l’any passat gràcies a aquestes propostes guiades que es consoliden i que es van iniciar el 2012 amb 296 participants



Construïda a finals del 1800 i a principis del 1900, la Casa Ricart modernista està protegida per la seva vàlua arquitectònica i es podrà visitar els propers diumenges de gener. La iniciativa duta a terme des de l’Oficina de Turisme anirà a càrrec d’Anna Colomer, responsable de comunicació de Casa Ricart.
M. Carme Bover, regidora de Turisme, explica que gràcies a aquestes visites que surten des de la plaça del Pes cada diumenge a les 12 del migdia el públic podrà aprofundir en la rehabilitació fidedigna de l’equipament i s’apreciaran els elements que s’han aprofitat.

Consolidació de les visites guiades


Les visites temàtiques a la ciutat de Vic van en augment des de la seva implementació i l’any 2016, unes 800 persones van gaudir de propostes com el “Combinat de Rutes Literàries”, “El Call Jueu de Vic” i “Observació panoràmica de Vic des de tres campanars de la ciutat”, tres de les propostes més visitades de les vuit que es van portar a terme. Les xifres doblen les registrades fa dos anys i suposen un augment de 200 persones respecte l’any anterior.
Aquestes propostes temàtiques, que fan un parèntesis els mesos de juliol, agost i setembre, complementen les que s’ofereixen cada dissabte a la tarda i que serveixen per conèixer la decoració de Sert de la catedral i el Museu Episcopal de Vic (MEV). 
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris