CLICA AQUÍ PER LLEGIR EN FORMAT DIGITAL
Potser ara hi haurà algú que no l'hi agradarà el formatge, n'estic segur, però és que és una de les meravelles de la naturalesa.
Només pensar en l'elaboració d'aquest petit gran plaer, em comencen a entrar ganes d'anar a comprar uns talls al mercat o la formatgeria.
Per sort a Vic, tenim una de les fires més importants d'aquest sector de tota Espanya, amb números premiats mundials i amb un munt de paradistes amb uns formatges que farien trontollar a una família de ratolins.
CLICA AQUÍ PER LLEGIR EN FORMAT DIGITAL
A casa mai fallem a la cita, d'anar al Parc Balmes a tastar els formatges, on comprem de tots tipus, dels guanyadors i dels innovadors, i és per això que aquest any tampoc faltarem a la cita, on amb una copa de vi negre anirem degustant, una tradició que data que s'estima que es troba entre l'any 8000 aC i el 3000 aC.
I encara que Catalunya és famosa per molts productes i plats típics com tenim el fuet, la llonganissa, el bull, la crema catalana... hem de destacar els 400 formatges diferents, i artesans que es fan aquí!
CLICA AQUÍ PER LLEGIR EN FORMAT DIGITAL
Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat