Revista de Vic número 81 Ens agraden les fires


Si una cosa ens ha deixat aquesta pandèmia, són les ganes de moure'ns, de visitar, del contacte humà i del plaer de poder assaborir un bon formatge.


CLICA AQUÍ PER LLEGIR EN FORMAT DIGITAL


Potser ara hi haurà algú que no l'hi agradarà el formatge, n'estic segur, però és que és una de les meravelles de la naturalesa.

Només pensar en l'elaboració d'aquest petit gran plaer, em comencen a entrar ganes d'anar a comprar uns talls al mercat o la formatgeria.

Per sort a Vic, tenim una de les fires més importants d'aquest sector de tota Espanya, amb números premiats mundials i amb un munt de paradistes amb uns formatges que farien trontollar a una família de ratolins.


CLICA AQUÍ PER LLEGIR EN FORMAT DIGITAL


A casa mai fallem a la cita, d'anar al Parc Balmes a tastar els formatges, on comprem de tots tipus, dels guanyadors i dels innovadors, i és per això que aquest any tampoc faltarem a la cita, on amb una copa de vi negre anirem degustant, una tradició que data que  s'estima que es troba  entre l'any 8000 aC i el 3000 aC.


I encara que Catalunya és famosa per molts productes i plats típics com tenim el fuet, la llonganissa, el bull, la crema catalana... hem de destacar els 400 formatges diferents, i artesans que es fan aquí!


CLICA AQUÍ PER LLEGIR EN FORMAT DIGITAL


Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris