Revista de Vic - La nova normalitat "2a edició"

Qui ens havia de dir fa un parell o tres de mesos que tot això que ens està passant amb el coronavirus ens passaria? Personalment jo no creia que un virus com aquest anés a canviar a tota la població mundial, gairebé de la nit al dia, modificant hàbits i costums diaris.



Al meu entorn ens ha canviat tot bastant, sobretot el teletreball i el confinament són uns dels 2 punts més destacats, però el de la ment crec que mereix un punt i a part, per no comentar els que tenim els nens a casa.
Ara ens tocarà canviar d'hàbits per un temps, hem portat molts dies tancats i la nostra ment també és un múscul que haurem d'exercitar perquè no ens prengui el pèl i torni a ser la ment oberta del cafè amb llet i biquini que a mi tant m'agrada.




També ens tocarà modificar el ritme que portàvem tots plegats i que no ens duia enlloc, bé si, a més d'un ens donava per tirar destres!
I per acabar i no fer-me pesat, dono gràcies a aquesta situació, ja que m'ha permès poder estar més amb els meus fills i tenir-los més aquests dies ha sigut la meva cura.

Agraïm tot l'equip de la Revista el seguiment que ens heu anat fent a través de les xarxes, i recordar-vos que ara sortim quinzenalment!

Aquest mes, la portada és del nostre bon amic Ezekiel Risquez.


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris