S'ha acabat fer-se el llit

Hi ha poques activitats que hagin de realitzar-se dia rere dia. Són les anomenades tasques quotidianes i per a milions d'éssers humans resulten d'allò més molest. La reina entre aquestes activitats, sens dubte, és fer-se el llit. Cada matí, 365 dies a l'any (sempre que no tinguem la sort d'anar a un hotel), tota una vida, lluitant contra els plecs i les arrugues.

És per aquest motiu que el següent invent pot ser una revolució en tota regla que alegrarà als més mandrosos.

Smartduvet Ã©s un dispositiu que et fa el llit. Es tracta d'un llençol en forma de reixeta que un cop activada de forma automàtica s'omple d'aire i empeny l'edredó perquè aquest es col·loqui correctament sol. L'únic moment en el qual haurem de gastar energies amb aquesta solució intel·ligent serà quan haguem de posar l'edredó dins del llençol intel·ligent.

Com en els invents més estranys, Smartduvet es troba actualment en fase de microfinançament a la plataforma Kickstarter. A partir de maig l'empresa fabricant començarà a enviar els primers prototips a les persones que hagin col·laborat amb una aportació superior als 199 euros.

En resum i amb tota seguretat, és probable que la majoria dels mortals haguem de seguir fent el nostre llit dia rere dia durant molts anys més, però el futur s'albira positiu: en algun moment remot de la història, diran els nostres descendents futurs, els humans van deixar aquesta pesada i matutina tasca.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris