GTA 6 anunciat: L'esperat joc celebrarà el 25è aniversari amb un tràiler


Fa uns minuts, Rockstar Games va confirmar la notícia mitjançant el seu compte oficial a X. Serà a principis de desembre quan veurem el primer tràiler de Grand Theft Auto 6 (GTA 6).

Els fans de la saga de videojocs Grand Theft Auto (GTA) estan d'enhorabona, ja que Rockstar Games ha confirmat una notícia que ha generat molta expectació. L'esperat GTA 6, que molts jugadors porten anys esperant, serà finalment presentat mitjançant un tràiler per celebrar el 25è aniversari de la companyia.

Rockstar Games, la companyia responsable d'aquesta franquícia de jocs de món obert, ha estat molt reservada sobre els detalls del GTA 6 fins ara. No obstant això, aquest anunci ha agitat l'entusiasme dels aficionats, ja que significa que estem a les portes de veure els primers detalls oficials d'aquest esperat títol.

La saga Grand Theft Auto és coneguda per milions de persones a tot el món i ha acumulat una base de seguidors apassionats al llarg dels anys. GTA V, el joc anterior de la sèrie, va aconseguir un èxit massiu, esdevenint el segon joc més venut del món amb més de 185 milions de còpies venudes. Tot i que va ser llançat inicialment per a les consolas PS3 i Xbox 360, GTA V segueix sent una experiència jugable i gràfica impressionant, especialment a PC, on la comunitat de mods ha ampliat les possibilitats del joc de maneres sorprenents.



Una de les claus de l'èxit contínua de GTA V és el seu mode en línia. Aquest mode ha creat una comunitat àmplia i diversa, oferint moltes maneres diferents de jugar. El fet que els jugadors puguin adoptar diferents personatges i realitzar diverses professions en línia ha mantingut viva l'experiència del joc. Tot això, juntament amb les missions i activitats que es poden realitzar en línia, ha contribuït a mantenir un joc que ja té una dècada a les seves espatlles.

Malgrat que Rockstar Games va llançar el gran Red Dead Redemption 2, GTA V segueix sent la seva gallina dels ous d'or en termes econòmics. L'arribada de GTA 6 ha creat una gran expectació entre els aficionats, ja que esperen que aquest nou títol pugui superar l'èxit del seu predecessor.

Rockstar Games va ser fundada el desembre de 1998, de manera que el seu 25è aniversari es celebra el mes que ve. La data de llançament de GTA 6 encara és un misteri, ja que les filtracions han suggerit dates com el 2024 o fins i tot el 2025. Algunes fonts esmenten una data per a l'octubre de 2024, que es va extreure d'una declaració de l'executiu de Take-Two Interactive, encara que es va sospitar que aquesta informació podria haver estat simulada mitjançant la utilització d'una intel·ligència artificial.

A més, s'ha plantejat la possibilitat d'un llançament més endarrerit, cap a la fi del 2025, la qual cosa significaria una espera encara més llarga per als fans. Dins les filtracions sobre GTA 6, s'ha parlat de l'ús d'una intel·ligència artificial més avançada, amb personatges no jugadors que recordarien les nostres accions, la possibilitat de domesticar animals i altres novetats emocionants. El joc també oferirà dos protagonistes principals, com una versió moderna de Bonnie & Clyde, i tornarà a la ciutat fictícia de Vice City, inspirada en Miami.

Amb l'anunci d'aquest tràiler, els jugadors esperen amb impaciència poder veure les primeres imatges de GTA 6 i obtenir més informació sobre el que promet ser un joc que marcarà la pròxima generació de videojocs d'acció en món obert. La cita està marcada per principis de desembre, quan es podran començar a desvetllar els secrets d'aquest títol tan esperat.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris