Any nou, vida nova. per Xavi Ruiz


"Any nou, vida nova" Ă©s una dita popular que vol dir que amb tot inici de cicle s'obren noves oportunitats, fins i tot per renovar les nostres vides. No vol dir que el que hagis viscut hagi sigut horrible, ni de bon tros, sinĂł que tot Ă©s millorable.


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA


Quan l'equip editorial ens reunim cada inici d'any, ens marquem uns propĂČsits on volem arribar, uns reptes que intentem assolir, que de vegades ens costen moltĂ­ssim i d'altres els aconseguim amb moltĂ­ssima facilitat, perĂČ Ă©s necessari per saber fins on vols arribar, o que estĂ s disposat a sacrificar per aconseguir-ho. A vegades Ă©s temps, a vegades diners i a vegades les dues coses.


Molts de vosaltres ja em coneixeu, no puc parar quiet i sempre estic intentant superar-me, i Ă©s per aixĂČ que aquest nou any 2022 s'uneix a la famĂ­lia la revista TOTCERDANYA. Una revista dintre de la franquicia de revistes TOTMAGAZINE i aixĂ­ se suma a la revista TOTOSONA, a la Revista de Vic, a VICFM, a GrĂ fic VIC i a totes les webs i canals de comunicaciĂł que formem part d'aquesta gran familia de mitjans. 


LLEGIR REVISTA EN LÍNIAAquest any ens hem proposat que les revistes creixin encara molt mĂ©s. Ja som lĂ­ders a Vic i comarca, perĂČ volem encara mes, volem ser lĂ­ders a la Cerdanya, volem ser lĂ­ders a internet, i Ă©s per aixĂČ que invertirem en uns mitjans encara mĂ©s digitals i en una publicitat molt mĂ©s efectiva que la que tenen altres companys en altres mitjans.


Esperem arribar a aquests propĂČsits i tambĂ© esperem que d'aquĂ­ a poc temps Ășs puguem anar donant noves notĂ­cies sobre totes les novetats que anirem implementant.

Gaudiu d'un nou any!


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA
Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrĂČnic a info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris