Any nou, vida nova. per Xavi Ruiz


"Any nou, vida nova" és una dita popular que vol dir que amb tot inici de cicle s'obren noves oportunitats, fins i tot per renovar les nostres vides. No vol dir que el que hagis viscut hagi sigut horrible, ni de bon tros, sinó que tot és millorable.


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA


Quan l'equip editorial ens reunim cada inici d'any, ens marquem uns propòsits on volem arribar, uns reptes que intentem assolir, que de vegades ens costen moltíssim i d'altres els aconseguim amb moltíssima facilitat, però és necessari per saber fins on vols arribar, o que estàs disposat a sacrificar per aconseguir-ho. A vegades és temps, a vegades diners i a vegades les dues coses.


Molts de vosaltres ja em coneixeu, no puc parar quiet i sempre estic intentant superar-me, i és per això que aquest nou any 2022 s'uneix a la família la revista TOTCERDANYA. Una revista dintre de la franquicia de revistes TOTMAGAZINE i així se suma a la revista TOTOSONA, a la Revista de Vic, a VICFM, a Gràfic VIC i a totes les webs i canals de comunicació que formem part d'aquesta gran familia de mitjans. 


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA



Aquest any ens hem proposat que les revistes creixin encara molt més. Ja som líders a Vic i comarca, però volem encara mes, volem ser líders a la Cerdanya, volem ser líders a internet, i és per això que invertirem en uns mitjans encara més digitals i en una publicitat molt més efectiva que la que tenen altres companys en altres mitjans.


Esperem arribar a aquests propòsits i també esperem que d'aquí a poc temps ús puguem anar donant noves notícies sobre totes les novetats que anirem implementant.

Gaudiu d'un nou any!


LLEGIR REVISTA EN LÍNIA




Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris