Revista de Vic 64 Bon Nadal i Bones Festes


Ja han arribat les festes de Nadal, i ja van 5 anys que ho celebrem junts, tu i nosaltres.
Arribat aquest punt de l'any és quan fem una mica de balanç de l'any, de les seves coses positives i de les negatives.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Tenint en compte que el món està ben boig, poder celebrar un any més aquestes festes en companyia dels que més estimes és tot un privilegi.
Sonarà a tòpic, però és veritat que hi ha molta gent que no té ningú amb qui celebrar-les i també som molts que un cop a taula, trobem a faltar a algú especial.
Per la gent que som pares, hi ha una font de llum que desprenen els nostres fills, que il·luminen aquests dies, i que en moltes ocasions ens fan veure que també es pot viure de la il·lusió, la il·lusió noble i pura, i que sense filtres és molt fàcil demostrar els nostres sentiments.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Val a dir que a casa, ho tenim tot preparat des de l'última setmana de novembre, ho sigui que imagineu com està el nostre tió. Llums enceses a fora i a casa amb les ganes de què arribin els reis com nens petits, perquè no és d'estranyar que anant a parar a dins nostre, trobem a un nen o nena petita, reclamant-nos una mica més d'atenció.
Anant a la Revista, haig de dir que ens ha quedat un número molt nadalenc, i gràcies al nou disseny podem dir que nosaltres ja hem rebut el nostre regal.
Esperem que en gaudiu molt i ens llegim l'any que ve.

Feu-nos arribar el que vulgueu a info@larevistadevic.cat

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris