REVISTA DE VIC 63 MURALLA MEDIEVAL

Hola a tots i benvinguts al penúltim número de l'any de la Revista de Vic, un número per llegir ben relaxadet o relaxadeta a casa, amb una manta per sobre i un cafè ben calentó. 

És del tot cert, que quan arriba el fred, t'entren més ganes de quedar-te a casa i aprofitar per fer coses, com per exemple llegir més. Jo sóc un d'ells, m'encanta el fred, la pluja, l'olor de terra molla, la solitud dels carrers que quan és estiu, estan a rebentar. 

Sóc dels que els hi agrada la sopa torrada amb pilotilles o la sopa de ceba, ben calenta, mentre fot un fred de tres parells a fora. 

L'únic que no puc suportar són els refredats, i tenint canalla encara pitjor, i això si ets pare o mare, m'entendràs perfectament, és una autèntica bogeria. No em queda gaire clar el tema de muntar les llums de nadal al novembre, però entenc que és per fer arribar a la població que arriba ben aviat l'esperat Nadal, i torno a dir que amb canalla es viu encara amb més intensitat, i és que a casa el tió està a punt de picar la porta per entrar a estar ben calentó i a menjar moltes mandarines. 

 I no us oblideu de consultar l'agenda de la ciutat que us incloem a la revista, perquè sí que és veritat que també és molt divertit anar a fer activitats amb la família, com per exemple al Mercat Medieval.

Que gaudiu molt de la Revista de Vic d'aquest mes i ens llegim al proper número.

Recordeu que si teniu alguna cosa a comentar-nos, podeu fer servir el nostre correu electrònic info@larevistadevic.cat. Ens podeu seguir a Twitter a Instagram i a Facebook

LLEGIR EL NÚMERO EN FORMAT DIGITAL
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris