Page Nav

HIDE

grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Notícies d'última hora

latest

Treballa amb nosaltres!

La Revista de Vic és una revista de comunicació i entreteniment que inspira i permet que les persones aprofitin la ciutat. 

Tot el que fem ajuda a les persones a descobrir, a reservar i a compartir el que ofereixen les ciutats. Des del nostre contingut de gran abast i la millor qualitat de productes i ofertes seleccionades. El nostre abast inclou una presència en línia massiva, aplicacions mòbils, revistes de ciutats, guies i molt més. 

Ara, el mercat de larevista.cat s'està portant al següent nivell, i si vols portar el teu propi negoci, et pots posar en contacte amb nosaltres.

La Revista de Vic és una marca dinàmica i pionera i també ho és el nostre equip. Volem treballar amb el millor i més brillant talent, perquè treballem per a la gent més exigent, les persones que la gaudeixen i les empreses que hi participen. Com a equip, col·laborem amb diferents mitjans.
És la nostra integritat, passió, curiositat, creativitat i obertura que ens fan ser una revista  d'èxit i un equip de persones únic.

I tenim bones notícies, estem contractant! 

Vegeu a continuació les vacants actuals.:

GERENT PER A REVISTA DE PUIGCERDÀ (NOI O NOIA DE 25 A 55 ANYS)

GERENT PER A REVISTA DE BARCELONA (NOI O NOIA DE 25 A 55 ANYS)

COMERCIAL ZONA OSONA (NOI O NOIA DE 25 A 55 ANYS)

COMERCIAL ZONA RIPOLLÈS (NOI O NOIA DE 25 A 55 ANYS)

Envia'ns un correu a info@larevistadevic.cat i veuràs que fàcil t'ho posem!

Cap comentari

Deixa el teu comentari aqui!