Lletjos imprescindibles

Hi ha tendències de moda que són lletges. Hi ha persones que, sense gaire criteri, s’ho posen només perquè han vist que està de moda. I és que es nota la diferència de quan algú ho porta amb estil (encara que sigui lleig penses “ah doncs mira, té flow!”) de quan ho porta perquè sí. En qualsevol cas, et proposo una llista de coses que estan moda i són lletges o bé desprenen quelcom lleig, que seria la sensació que l’altre percep. Adverteixo: és probable que caiguis en la temptació de provar-te alguna d’elles. I és que la moda és així, tot depèn de l’aire que li donis i amb què ho complementis.

#1_Animal print

El lleig per excel·lència. És d’aquelles coses que o bé estimes o bé odies amb totes les teves forces. Jo sóc més del segon cas. L’animal print no s’hauria d’haver inventat mai, mai de la vida. I aquí estic, parlant d’ell, i amb moltes ganes de carregar-me’l. Aquest estiu el trobaràs per tot arreu; en vestits, banyadors, sabates i fins i tot dins la sopa (la d’estrelletes). Aparentaràs tal qual el que l’estampat representa, per tant no t’estranyis si algú fa una passa enrere quan et vegi enfundada en un vestit llarg d’estampat de tigre; pensarà que en qualsevol moment t’hi llençaràs al coll amb les teves urpes. It’s up to you.
Ref. fotogràfica: però ei, la faldilla animal print amb la samarreta grisa i les ulleres retro té rollo, oi? Sí, ho admeto.

#2_Vans

Les Vans tornen amb força. De fet són clàssic, sempre hi han sigut. Algunes revistes de moda ho avancen, algunes influencers ja les llueixen als seus Instagrams perfectes. Les Vans seran les vambes estrella d’aquest estiu. Es van posar de fa uns anys entre la població juvenil, així estil skater. Potser em passo d’agosarada donant-li el número 2 en el rànquing de moda odiosa per aquest estiu, però és que em recorden al guai de torn dient “no és que jo passo de la moda, sóc guai i cool. Passo de les tendències”. Ah sí clar, ets molt guai tio. De fet mira què et dic, ets tan cool que passo de tu.
Ref. fotogràfica: les Vans “guais” negres i blanques combinades amb pantalons blancs i samarreta negra doncs la veritat és que hi donen un aire effortless chic... Merda!

#3_Botines blanques

Hi ha una revista de moda que li dedica dues pàgines senceres. Eh... hola? Cal? Botines blanques, amb aquell taló que ni això ni allò, que fan suar els peus (hi ha alguna sensació més horrorosa que tenir els peus escaldats? Puaj! Prefereixo el típic suar de les aixelles). A més, les combinacions proposades són amb faldilles midi o pantalons culotte. O sigui, un moment, podria ser més poc afavoridor tot el plegat?? Bah quin horror.

#4_Banyadors impossibles

Les cases de banyadors només fan que promocionar-los en les seves campanyes publicitàries. Clar, no en deuen vendre ni un i s’estan menjant els mocs. Amb aquestes tires que oprimeixen les costelles i no deixen respirar què esperaven, que fossin un èxit en vendes? Li quedaran bé a la model de pit zero i que, amb tot, encara se li ha hagut de fer una passada amb Photoshop. I hi afegiria també que encara hi ha una cosa pitjor que la mort per aixafament de costelles provocada pels banyadors impossibles, i és que t’enterraran amb unes marques de sol d’allò més horroroses i estranyes. Quin poc glamour.

#5_Arracades fandangues

Des d’aquí una abraçada a totes i tots les/els fandangues/gos. Cadascú és lliure de posar-se el que vulgui i vosaltres ho lluïu amb tota la seguretat del món. En això us envejo.
Les arracades amb serrells, boles i merdes vàries segueixen estant al peu del canó. Pensava que seria una cosa passatgera d’aquest hivern però no, malauradament es continuen veient als aparadors de les marques de low cost més conegudes d’aquest país. A part que només mirar-les ja produeixen al·lèrgia, tant adornament atabala; que si una anella, una bola i uns serrells. Tot junt, en una mateixa arracada. Només faltaria posar-te una diadema amb una estrella al capdamunt i ja seriiróe l’arbre de Nadal al complet. Doncs res, Bon Nadal i Feliç Any Nou.