Més de 300 persones ja han visitat l’exposició “A Vista de Campanar”


Aquest dissabte la ciutat de Vic ha acollit la inauguració de la mostra fotogràfica “A Vista del Campanar” que ha reunit els principals fotògrafs catalans contemporanis i ho ha fet d’una manera, original, fresca i diferent, gairebé màgica. De fet, més de 300 persones ja han pogut veure aquesta exposició durant aquest cap de setmana des de dalt del campanar de l’església de la Pietat, el punt més alt del centre de Vic. Les teulades, terrats i parets del voltant del campanar mostraran en 360 graus les diferents mirades dels fotògrafs contemporanis a la realitat d’ara mateix.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra i diferents fotògrafs participants: Paola de Grenet, Arnau Bach, Jo Exposito, Xavier Cervera, Eugeni Gay, Elisenda Pons, Enric Macia, Núria Lopez i l'Israel Ariño.

A vista de campanar podrem veure fotografies de Samuel Aranda, Israel Ariño, Toni Arnau, Arnau Bach, Lurdes R. Basolí, Consuelo Bautista, Pep Bonet, Xavier Cervera, Paola de Grenet, Jo Exposito, Eugeni Gay, Roger Grasas, Núria López, Enric Maciä, Emilio Morenatti, Elisenda Pons, Marta Ramoneda, David Ramos i Jon Uriarte.

L’exposició s’allargarà fins el dia 31 de març de 2016 i els horaris per poder-la visitar són dissabtes de 10 del matí a 5 de la tarda i; diumenges, de 10 del matí a 2 del migdia. L’accés és lliure i gratuït i no és necessari fer inscripcions prèvies.

Per a més informació: www.viccc2016.cat