La 24ª edició de la Fira d’Antiguitats de Vic segueix incrementant les vendes per segon any consecutiu.

Els passats 21, 22 i 23 d’agost va tenir lloc la 24a edició de la Fira d’Antiguitats de Vic. La Fira la va inaugurar el Sr. Josep Maria Recasens, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, i el regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Sr. Benjamí Dòniga, acompanyat per alguns regidors del Consistori.
 
Aquesta edició la Fira ha reduït la seva durada passant de cinc a tres dies i ha mantingut el nombre de 34 expositors. Han visitat la Fira 2581 persones, el que ha suposat una davallada del 11 % respecte als mateixos dies de l’edició de l’any anterior. Malgrat això els expositors s’han mostrat satisfets doncs el nombre d’unitats venudes s’ha incrementat en un 5 % respecte l’any passat, arribant a les 726 unitats. Aquest és el segon any consecutiu d’augment del nombre de vendes, el que fa pensar en una certarecuperació de l’activitat comercial en aquest sector que ha estat força perjudicat per la crisi.
 
Benjamí Dòniga, regidor de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, ha manifestat la seva satisfacció pels resultats de la fira, ha agraït als expositors la seva presència i professionalitat i confia que aquest canvi de tendència en l’increment del volum de vendes permeti garantir la seva continuïtat.
 
Un cop avaluades les enquestes realitzades als visitants i als expositors de la fira es farà una valoració més acurada que permetran decidir el futur immediat de la fira.