Vic acollir脿 el XXX Open Internacional de Tennis Taula

Avui al mat铆 ha tingut lloc la presentaci贸 oficial de l’Open Internacional Ciutat de Vic de Tennis Taula a la Sala Sert de l’Ajuntament de Vic. Enguany, la competici贸 arriba a la seva trentena edici贸 i se celebrar脿 el 5 i 6 de setembre al pavell贸 del Castell d’en Planes. El torneig reunir脿 300 palistes provinents de diferents indrets del m贸n.

La roda de premsa ha comptat amb la presencia del regidor d’Esports, Joves i Habitatge, Titi Roca que ha volgut posar de relleu que “des de l’Ajuntament i des de la ciutat de Vic ens sentim orgullosos de poder acollir aquesta competici贸 esportiva que esdev茅 la m茅s important i significativa a nivell catal脿 i en l’脿mbit estatal”. Per la seva banda, el president de la Federaci贸 Catalana de Tennis Taula ha destacat el gran treball i esfor莽 que desenvolupa el club del Vic Tennis Taula tant en alt nivell com en la base dels jugadors/es. Finalment, i en representaci贸 de l’脿rea d’Esports de la Diputaci贸 de Barcelona, el diputat Josep Salom ha volgut deixar pal猫s que “des de les administracions cal ser molt curosos en la gesti贸 dels diners i des de la Diputaci贸 tenim la filosofia d’invertir aquests recursos a aquells esdeveniments que tenen projecci贸 esportiva i, a la vegada, impacte econ貌mic pel territori”.

Enric Roca, president del Vic Tennis Taula, ha explicat que al llarg d’aquest cap de setmana de setembre la ciutat de Vic comptar脿 amb jugadors i jugadores d’alt nivell del tennis taula. Alguns dels noms que ha anunciat de la prova masculina absoluta s贸n Marc Duran (actual campi贸 d’Espanya absolut); Diogo Dos Santos (Portugal); Andrei Birlan (Romania); Rainier Cabezas (Cuba); Nelson Villanueva (Venezuela) o Jordi Piella (del Tennis Taula de Torell贸). Pel qu猫 fa a la categoria absoluta femenina hi haur脿 Wang Zhipei (Xina); Maria Xiao (Xina); Iulia Necula (Romania); Nat脿lia Prosvirinina (Ucra茂na i jugadora del Vic Tennis Taula); Nora Escartin (jugadora de CTT Calella) i Cl脿udia Caymel (jugadora del Vic Tennis Taula).

Pel qu猫 l’onzena edici贸 de l’Open Adaptat Enric Roca ha manifestat que el torneig comptar脿 amb la participaci贸 de jugadors paral铆mpics situats entre els millors del m贸n en la seva modalitat com Jorge Cardona; Jordi Morales i Alberto Seoane.

Altres activitats per celebrar la trentena edici贸 de la competici贸:

Des de l’organitzaci贸 del torneig i per celebrar els 30 anys d’aquesta competici贸 esportiva es promouen diferents activitats no esportives per貌 vinculades amb aquest 脿mbit com 茅s el cas del primer concurs de fotografia de tennis taula Open Internacional de Vic; una distinci贸 i reconeixement al campi贸 del m贸n del tennis taula STIGA ITTF Trickshots Showdown, Josep Anton Vel谩zquez.

Finalment des de l’organitzaci贸 s’ha animat a totes les persones a acostar-se al llarg d’aquest cap de setmana de setembre a viure de primera m脿 aquest esport del Tennis Taula.