REVISTA DE VIC MARÇ 115 - Seguim creixent


 


Fa aproximadament deu anys, ens vam llençar a l'aventura amb una idea aparentment boja: crear una revista des de zero. En aquell moment, el mercat ja estava saturat d'informatius comercials i publicitat que omplia les pàgines dels diaris. Malgrat això, amb la nostra determinació i el suport dels amics i aliats, vam decidir encarar el repte.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


Recordem com les antigues companyes de paper de 135 grams, amb el seu contingut excel·lent, van desaparèixer per raons que encara ens són desconegudes. Molts dels nostres col·legues del sector van veure la nostra iniciativa com una competència, tot i que mai hem buscat rivalitats. Però, afortunadament, la nostra feina ha rebut el suport de grans marques des del primer dia, així com dels millors autors i autores que han contribuït amb els seus articles llegits arreu del món.


Avui en dia, ens enorgulleixem de ser l'única revista de la nostra comarca que ofereix cultura, oci i actualitat en format magazín, amb un paper de la millor qualitat del mercat. El paper de 135 grams que ens ha acompanyat des dels inicis ha estat clau per diferenciar-nos, però el nostre veritable salt ha estat cap a l'àmbit digital.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


Amb la nostra presència en línia, arribem a una audiència de més de 20.000 persones al mes i més de 30.000 visualitzacions úniques al web. Hem crescut exponencialment i no tenim intenció de parar. Hem expandit les nostres activitats amb una ràdio, una editorial de llibres culturals, novel·les i literatura infantil, a més d'una botiga en línia que distribueix arreu d'Espanya.


A més, no podem oblidar les nostres germanes, TOTOSONA i la revista TOTCERDANYA, que també han prosperat gràcies al suport de la comunitat. Amb l'arribada d'aquest nou any, aspirem a créixer encara més i continuar oferint contingut de qualitat i serveis innovadors.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


En aquesta celebració de la nostra dècada d'existència, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els que ens han acompanyat en aquest viatge. Sense el vostre suport, res d'això hauria estat possible. Seguim endavant amb il·lusió i determinació, preparats per afrontar els reptes que ens depari el futur. Hem demostrat que, amb passió i compromís, no hi ha límits per al creixement i la innovació. Seguim creixent!

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris