L'home que no tenia espatlles de Miquel Sánchez Rovira




Benvolguts i benvolgudes,

Em dic Miquel Sánchez Rovira i soc l’autor de la novel·la “L’home que no tenia espatlles”, novel·la de la qual us vull parlar.

Què és “L’home que no tenia espatlles”? “L’home que no tenia espatlles”, publicat al Sant Jordi postís de 2021, 23 de juliol, és un llibre que neix com a resultat de la necessitat personal i existencial d’expressar els meus pensaments vitals sobre el món, que a la vegada volen ser una plataforma de reflexió i una base teòrica de comportament humà per a la població.

Imagineu que, al més fons del vostre interior, heu desenvolupat una sèrie de concebiments, d’introspeccions que trobeu molt interessants i que voleu fer sortir a l’exterior, que sou un volcà mental a punt d’erupció. Què faríeu per expressar aquests pensaments? Potser una pel·lícula. O un documental. O un article. O un quadre fins i tot. Jo vaig decidir fer-ne un llibre de ficció. I vaig estructurar una història en la qual el protagonista, en Benvingut, després d’una existència insulsa i emocionalment ofegadora, evolucionava intel·lectualment i espiritualment gràcies a un contingut organitzat en cinc models que propulsen fins a l’infinit la raó.

En Benvingut és un home de trenta-cinc anys, solitari, amargat, que treballa en un escorxador qualsevol. La dinàmica és simple. A partir d’elements quotidians en un dia corrent de la vida d’en Benvingut, viatjarem al seu passat per conèixer aquelles experiències, de tota mena, que el van marcar més com a persona i que expliquen la seva identitat i estat actual.



Quan hàgim conegut al detall què el porta a no voler llevar-se cada matí per tractar porcs morts, en Benvingut viurà un parell de canvis a la seva grisa realitat dels quals s’haurà de sobreposar fent ús de la mencionada raó.

Voleu conèixer la història d’en Benvingut, una història que podria ser la de qualsevol de nosaltres, un cas d’infelicitat moderna explicat per un narrador misteriós? “L’home que no tenia espatlles” no us defraudarà ni us deixarà indiferents, tampoc.

Trobareu el llibre a Amazon, i a mi a la pàgina d’Instagram @el_dracblau.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris