Trucs amb classe- Moda


Si en l'anterior article parlàvem dels errors en moda, anem a veure ara quines són aquelles combinacions que et fan tenir estil. I és que un petit truc pot fer-te pujar molts punts en l'escala de l'elegància i fer-te (encara que sigui aparentant) una experta en moda.


#1_Contrastos

Un cistell de vímet amb un vestit de nit, dos cinturons, una peça de punt i l'altra de llana... els contrastos a vegades són arriscats però també divertits. Emprova-te'ls davant el mirall. A vegades ens creem una imatge idíl·lica al cervell d'un outfit que penses "ho petaré!", fins que te l'emproves i et dónes compte que no és tan espectacular com t'imaginaves, sinó més aviat al contrari... No passa res! És important fer les proves amb molt de temps d'antelació (si són dies millor que hores, així tens molt de marge per pensar en altres opcions). Juga, combina, diverteix-te. Però sobretot estigues segura del teu look abans de posar el peu al carrer.

#2_Secció masculina

Entrar en una botiga de roba de dona i d'home (unisex no val), dirigir-te a la secció femenina, donar una ullada ultra ràpida a la secció d'home i clissar en dècimes de segon una peça que t'interessa. Dubtar en dirigir-t'hi però acabar fent el cop de cap. I comences a sentir una adrenalina d'estar fent quelcom que no toca però que a la vegada és emocionant això de trencar amb les regles. Si se t'acosta una dependenta amb l'amable pregunta "et puc ajudar?" i et fa cosa respondre la veritat, sempre pots dir que estàs mirant per la teva parella. Si emprovar-t'ho encara és pitjor, la solució és senzilla: ho pagues, t'ho emproves a casa i ho retornes si no t'agrada.

#3_Texans amb sabates de taló

No tots els texans ni totes les sabates de taló en són aptes per aquesta combinació (el que dèiem, amb temps, t'ho emproves). Els skinny jeans i unes stiletto no fallen (ara estan de moda els texans curts de llargada, per deixar ensenyar els turmells, però està clar que qui se li va acudir aquesta magnífica idea no viu a la Sibèria Catalana). A més, on és el chic atemporal d'arremangar els baixos dels pantalons? Creuen un efecte visual d'allargar la cama. Una altra combinació assegurada són els texans rectes i unes sabates oxford.

#4_Un esmoquin amb vambes

Seguint en la línia de l'aire masculí, perquè no combinar-ho amb unes vambes? Si et veus massa "masculina", sota l'americana pots optar per unes transparències en lloc de camisa blanca o bé una samarreta de tirants llencera, que tan de moda està, i és probable que s'acabi convertint en un bàsic de fons d'armari. De sabates unes amb taló d'infart. Diuen que no és possible anar còmode amb 16 cm de taló, però també diuen que sí que és possible, que el que és important és que portin plataforma i aquesta estigui compensada amb el taló (repeteixo, diuen). Tu per si de cas, les ballarines a la bossa o al maleter del cotxe.

#5_Els bàsics

I si et fa mandra rumiar (perquè a vegades fa de mandra, això de posar-te a pensar) vés a la cosa segura: el little black dress a la nit, pantalons rectes i camisa per la jornada laboral, texans i jersei llis per un cap de setmana de descans, . Els bàsics de sempre. Obre l'armari i agafa allò que saps que no et falla (mida correcta, el tacte és agradable, el color preferit, .), i encara que no sàpigues quin seria el dress code correcte no passa res, com que et sentiràs segura de tu mateixa, de ben segur que hauràs encertat més que no pas la que aparentment va ideal però se sent disfressada. L'autèntic truc és precisament sentir-te a gust amb la imatge que transmets.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris