VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Fullwidth

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

yes

Posts Title Display

yes

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
El passat mes d’octubre es van iniciar les obres de reforma de la carretera de la Guixa (BV-4316) i que després de 6 mesos de treball, avui, dijous, dia 16 d’abril a la tarda estaran pràcticament enllestides, a l’espera de petits retocs finals a les voreres. En concret a les 19.00 h està previst que es restableixi la circulació de trànsit.

Al llarg d’aquests mesos s’ha millorat la travessera de tot aquest tram de la ciutat de Vic i les obres de millora han consistit en ampliar voreres pels vianants, plantació d’arbrat, modificacions de llum, substitució d’un tram de claveguera, asfalt nou a tot el vial, col·locació de dos passos elevats de vianants amb l’objectiu de dissuadir la velocitat dels vehicles, nova senyalització, entre altres.

L’import del projecte ha estat de 350.000 € que ha estat possible gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015.

Amb aquestes millores l’Ajuntament de Vic completa una obra necessària per la mobilitat de la ciutat, ja que es tracta d’una via molt transitada de la ciutat.
Leave A Reply

Deixa el teu comentari aqui!

Slider

7/recent-posts/slider