Reobertura al trànsit de la carretera de la Guixa de Vic

El passat mes d’octubre es van iniciar les obres de reforma de la carretera de la Guixa (BV-4316) i que després de 6 mesos de treball, avui, dijous, dia 16 d’abril a la tarda estaran pràcticament enllestides, a l’espera de petits retocs finals a les voreres. En concret a les 19.00 h està previst que es restableixi la circulació de trànsit.

Al llarg d’aquests mesos s’ha millorat la travessera de tot aquest tram de la ciutat de Vic i les obres de millora han consistit en ampliar voreres pels vianants, plantació d’arbrat, modificacions de llum, substitució d’un tram de claveguera, asfalt nou a tot el vial, col·locació de dos passos elevats de vianants amb l’objectiu de dissuadir la velocitat dels vehicles, nova senyalització, entre altres.

L’import del projecte ha estat de 350.000 € que ha estat possible gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de Barcelona en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015.

Amb aquestes millores l’Ajuntament de Vic completa una obra necessària per la mobilitat de la ciutat, ja que es tracta d’una via molt transitada de la ciutat.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris