Vic celebra una nova Diada de Sant Jordi

Un any més l’Ajuntament de Vic, a través de l’àrea de Cultura i Ciutadania, organitza una diada de Sant Jordi amb un gran ventall d’activitats dirigides a tots els públics i que han estat possibles gràcies a l’alta participació de diverses entitats i col·lectius de la ciutat.

Així, a banda de les tradicionals parades de roses i llibres que se situen a la plaça Major de Vic i altres espais de la ciutat, s’ha programat altres activitats com és el cas de la jornada de portes obertes de la casa consistorial amb visites guiades d’11 h a 13.00 h i de 17.00 h a 19.00 h. Destacar que les diferents dependències de l’Ajuntament comptaran amb una exposició de rams de roses gentilesa de les floristes de la ciutat.

Durant la mateixa jornada també es comptarà una edició més de la Fira de la Cooperació que compta amb la participació de les entitats del Consell Local de Cooperació i que se celebrarà al carrer Manlleu. Dins el mateix marc de la fira es programen diverses activitats, tallers i contacontes, així com també la presència d’un espai destinat al projecte VISCaVIC, basat amb l’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) i que surt al carrer per conèixer de prop l’opinió dels vigatans i vigatanes en matèria de convivència i cohesió social.

Pels més petits de la casa es programen una sèrie d’activitats. Així, al carrer Manlleu hi haurà “l’espai de contes” que programa una acció a les 10.30 h a càrrec de Tew Bunnang (narrador) Ester Jaume (Il·lustradora) sota el títol “Els sis tresors”; i una altra programada per les 18.00 h a la plaça Major de Vic a càrrec de la companyia Ninot i Nas i amb el nom de “Buff!”. Una altra de les iniciatives dirigides als infants són els Jocs Gegants i tallers. Aquests tindran lloc a partir de les 17.30 h a la plaça Major de Vic. Finalment, ta ncarà la jornada la representació de la llegenda de Sant Jordi que està previst que comenci a les 18.30 h a la mateixa plaça Major i que enguany a càrrec d’Escènic Vic.

Destacar, que com a novetat, aquest any a la plaça Major a les 19.00h, està previst un recital literari amb entitats d’Osona i organitzat per Òmnium Cultural sota el nom “A Tota Veu”.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris