Vic celebra una nova Diada de Sant Jordi

Un any m√©s l’Ajuntament de Vic, a trav√©s de l’√†rea de Cultura i Ciutadania, organitza una diada de Sant Jordi amb un gran ventall d’activitats dirigides a tots els p√ļblics i que han estat possibles gr√†cies a l’alta participaci√≥ de diverses entitats i col·lectius de la ciutat.

Aix√≠, a banda de les tradicionals parades de roses i llibres que se situen a la pla√ßa Major de Vic i altres espais de la ciutat, s’ha programat altres activitats com √©s el cas de la jornada de portes obertes de la casa consistorial amb visites guiades d’11 h a 13.00 h i de 17.00 h a 19.00 h. Destacar que les diferents depend√®ncies de l’Ajuntament comptaran amb una exposici√≥ de rams de roses gentilesa de les floristes de la ciutat.

Durant la mateixa jornada tamb√© es comptar√† una edici√≥ m√©s de la Fira de la Cooperaci√≥ que compta amb la participaci√≥ de les entitats del Consell Local de Cooperaci√≥ i que se celebrar√† al carrer Manlleu. Dins el mateix marc de la fira es programen diverses activitats, tallers i contacontes, aix√≠ com tamb√© la pres√®ncia d’un espai destinat al projecte VISCaVIC, basat amb l’Intervenci√≥ Comunit√†ria Intercultural (ICI) i que surt al carrer per con√®ixer de prop l’opini√≥ dels vigatans i vigatanes en mat√®ria de conviv√®ncia i cohesi√≥ social.

Pels m√©s petits de la casa es programen una s√®rie d’activitats. Aix√≠, al carrer Manlleu hi haur√† “l’espai de contes” que programa una acci√≥ a les 10.30 h a c√†rrec de Tew Bunnang (narrador) Ester Jaume (Il·lustradora) sota el t√≠tol “Els sis tresors”; i una altra programada per les 18.00 h a la pla√ßa Major de Vic a c√†rrec de la companyia Ninot i Nas i amb el nom de “Buff!”. Una altra de les iniciatives dirigides als infants s√≥n els Jocs Gegants i tallers. Aquests tindran lloc a partir de les 17.30 h a la pla√ßa Major de Vic. Finalment, ta ncar√† la jornada la representaci√≥ de la llegenda de Sant Jordi que est√† previst que comenci a les 18.30 h a la mateixa pla√ßa Major i que enguany a c√†rrec d’Esc√®nic Vic.

Destacar, que com a novetat, aquest any a la pla√ßa Major a les 19.00h, est√† previst un recital literari amb entitats d’Osona i organitzat per √ímnium Cultural sota el nom “A Tota Veu”.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris