La Creu Roja a Osona publica un llibre sobre la seva història

Aquesta entitat va néixer un dilluns 17 d’abril de 1911, va ser llavors quan es va reunir la seva primera junta que constava d’onze membres. Vic era en aquells temps una ciutat que no arribava a tretze mil habitants i era l’epicentre d’una comarca bàsicament agrícola.
Tot això, i tot el que segueix, ho recull el llibre FUTUR. CRÒNICA GRÀFICA DE LA CREU ROJA A OSONA (1911-1915) escrit per la periodista i voluntària Ester Dachs. El llibre és el resultat d’una exhaustiva feina de documentació gràfica i de lectura de documents de totes les èpoques fins avui mateix. Ha comptat amb la imprescindible col·laboració de voluntaris i de gent de la comarca que han aportat fotografies i molta informació.
El llibre es pot comprar a les mateixes oficines de l’Assemblea de la Creu Roja a Osona (carrer del Molí d’en Saborit, 5-7 de Vic) i en alguns restaurants de la comarca, col·laboradors de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. El cost de cada llibre anirà íntegrament per aquest projecte que vol aconseguir recursos per tal de garantir una alimentació sana i completa per a nadons i nens.
Més informació a. http://creurojaosona.vicentitats.cat/el-llibre
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris