Vic se suma a l’acte de denúncia internacional per l’actitud del govern espanyol amb el 9N

Ahir dimecres, dia 5 de novembre, l’alcalde de Vic Josep M. Vila d’Abadal va ser present a l’acte de denúncia que els càrrecs electes de les diverses institucions de Catalunya, de les Corts espanyoles i del Parlament Europeu porten a terme davant l’actitud de l’Estat espanyol, que nega la voluntat del poble català de decidir el seu futur polític mitjançant un referèndum o una consulta que sigui homologable internacionalment.

Davant la reiterada negativa de l’Estat a totes les propostes sobre el futur polític de Catalunya que li han fet el Parlament i el Govern de la Generalitat, des de la legalitat i la legitimitat democràtica, els electes catalans van realitzar ahir dimecres aquest acte públic de denúncia en què se sol•licita a les institucions internacionals que executin totes les actuacions necessàries per garantir que els ciutadans de Catalunya puguin decidir democràticament el seu futur polític.

Ara aquesta denúncia es fa extensiva demà, divendres, dia 7 de novembre, a tots els ajuntaments de Catalunya perquè també la puguin signar els seus regidors. És el cas de Vic, que tindrà lloc demà dia 7 de novembre a les 19.00 h a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic.

Finalment, els ciutadans que ho desitgin també podran signar el document el diumenge, 9 de novembre, coincidint amb el dia que se celebra el procés participatiu en el qual estan convocats tots els ciutadans. El dispositiu per facilitar la signatura d’aquest document però, es farà en paral•lel al del procés participatiu.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris