La Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra 2014 comptarà amb més de 50 estands i 70 activitats


Sant Julià de Cabrera ha estat l’escenari escollit per presentar aquest matí la Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra 2014, que organitzen els Ajuntaments de Vic, l’Esquirol i Tavertet, amb la col•laboració de l’associació d’editors en llengua catalana, l’Institut Català de les Empreses Culturals i els Amics dels Cingles del Collsacabra, que tindrà lloc del 13 al 16 de novembre al recinte firal el Sucre de Vic i a diverses ubicacions del Collsacabra.

Seguint la línia de la darrera edició, s’ha apostat per fer coincidir la Fira que es celebrava a Vic amb la del llibre que va néixer i créixer al Collsacabra. El recinte Firal el Sucre de Vic acollirà les mostres comercials tan del sector més turístic i de lleure de muntanya, com del món editorial, amb un total de 58 estands. Als dos pavellons comercials del recinte s’hi portaran a terme diferents activitats relacionades amb l’esport de muntanya, conferències i presentacions de llibres i el ja tradicional mercat d’ocasió. Al Collsacabra, als poble de L’Esquirol, Tavertet i Cantonigròs, s’hi portaran a terme altres activitats relacionades amb aquest sector com la Cabrarès Mountain Maraton, una cursa d’orientació, cant coral de cançons de muntanya i tirolina als mateixos cingles. En total es podrà gaudir de més de 70 activitats.

La presentació de la Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra 2014 ha anat a càrrec dels alcaldes de L’Esquirol i Tavertet, Àlex Montanyà i Toni Molina, respectivament, de la regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Montserrat Rovira, i del Director de l'Àrea del Llibre Institut Català de les Empreses Culturals, Joaquín Bejarano. Tots ells han coincidit en destacar que la complicitat entre les institucions ha permès tirar endavant una iniciativa com aquesta, que possibilita la interacció directa de les empreses del sector amb els amants de la muntanya i alhora posa a disposició de tothom una gran diversitat d’activitats relacionades amb el lleure i el respecte a la natura en escenaris privilegiats.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris