Sis guanyadores al Premi de la Marca Vic van gaudir de tot un dia a la ciutat

La ciutat de Vic està immersa en el procés per a crear la nova marca de la ciutat i serà d’aquí 129 dies que es farà pública. Actualment s’està portant a terme tot un treball intern liderat per la mateixa Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, i ha estat en aquests darrers mesos que han fet un procés de participació, en el qual s’han fet 850 enquestes a diverses persones amb l’objectiu de conèixer els punts forts de la ciutat.
Entre tots els enquestats s’ha promogut un sorteig que han guanyat 6 persones (Meritxell
López, Núria Masramon, Sandra Romero, Margarida Tarter, Cristina Domínguez i Cintya Amez) i que han pogut gaudir de tot un dia a la ciutat de Vic.
Així, ha estat aquest passat dissabte, dia 15 de novembre, quan les sis guanyadores amb acompanyant van poder gaudir d’una estada completa a la ciutat de Vic, on van poder viure l’experiència de fer un fuet a Ca la Teresona; una visita guiada al Museu Episcopal de Vic i de l’Espai Oliba; un dinar a un restaurant de la ciutat; una visita el campanar romànic més alt de Catalunya, així com també una visita guiada al centre històric de la ciutat. També se’ls ha obsequiat amb una targeta regal de 80€ per comprar als comerços de Vic i finalment, van assistir a l’espectacle musical a l’Atlàntida “El musical participatiu”.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris