Sis guanyadores al Premi de la Marca Vic van gaudir de tot un dia a la ciutat

La ciutat de Vic estĂ  immersa en el procĂ©s per a crear la nova marca de la ciutat i serĂ  d’aquĂ­ 129 dies que es farĂ  pĂșblica. Actualment s’estĂ  portant a terme tot un treball intern liderat per la mateixa Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, i ha estat en aquests darrers mesos que han fet un procĂ©s de participaciĂł, en el qual s’han fet 850 enquestes a diverses persones amb l’objectiu de conĂšixer els punts forts de la ciutat.
Entre tots els enquestats s’ha promogut un sorteig que han guanyat 6 persones (Meritxell
LĂłpez, NĂșria Masramon, Sandra Romero, Margarida Tarter, Cristina DomĂ­nguez i Cintya Amez) i que han pogut gaudir de tot un dia a la ciutat de Vic.
AixĂ­, ha estat aquest passat dissabte, dia 15 de novembre, quan les sis guanyadores amb acompanyant van poder gaudir d’una estada completa a la ciutat de Vic, on van poder viure l’experiĂšncia de fer un fuet a Ca la Teresona; una visita guiada al Museu Episcopal de Vic i de l’Espai Oliba; un dinar a un restaurant de la ciutat; una visita el campanar romĂ nic mĂ©s alt de Catalunya, aixĂ­ com tambĂ© una visita guiada al centre histĂČric de la ciutat. TambĂ© se’ls ha obsequiat amb una targeta regal de 80€ per comprar als comerços de Vic i finalment, van assistir a l’espectacle musical a l’AtlĂ ntida “El musical participatiu”.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris