La passada setmana l’Associació Jaume Balmes del Casal Guiteres va celebrar la castanyada que va comptar amb un total de 160 participants. Durant la celebració els va acompanyar el representant de l´Ajuntament de Vic, i regidor de Benestar i Família, Salut i Joves, Xavier Farrés que els va agrair “la gran labor social i ciutadana que fan dia rere dia".
L’Associació Jaume Balmes del Casal Guiteres de Vic és una de les dues Associacions de Gent Gran existents actualment al Casal Guiteres. Durant tot l´any realitzen un ampli programa d´activitats: ball en línia, ball de saló, country, fotografia digital, anglès, entre altres. A més d’aquesta oferta específica de cursos i tallers l’associació organitza i promou la celebració de festes tradicionals com la Castanyada, el Cap d´Any, el Nadal i/o la Calçotada.

Totes aquestes accions es fan amb l’objectiu de que els participants puguin ocupar el seu temps lliure i d´oci tot compartint amb altres persones la diversió, la formació, el coneixement i així tenir un envelliment actiu i saludable.