L’ Associació Jaume Balmes del Casal Guiteres de Vic celebra la Festa de la Castanyada

La passada setmana l’Associació Jaume Balmes del Casal Guiteres va celebrar la castanyada que va comptar amb un total de 160 participants. Durant la celebració els va acompanyar el representant de l´Ajuntament de Vic, i regidor de Benestar i Família, Salut i Joves, Xavier Farrés que els va agrair “la gran labor social i ciutadana que fan dia rere dia".
L’Associació Jaume Balmes del Casal Guiteres de Vic és una de les dues Associacions de Gent Gran existents actualment al Casal Guiteres. Durant tot l´any realitzen un ampli programa d´activitats: ball en línia, ball de saló, country, fotografia digital, anglès, entre altres. A més d’aquesta oferta específica de cursos i tallers l’associació organitza i promou la celebració de festes tradicionals com la Castanyada, el Cap d´Any, el Nadal i/o la Calçotada.

Totes aquestes accions es fan amb l’objectiu de que els participants puguin ocupar el seu temps lliure i d´oci tot compartint amb altres persones la diversió, la formació, el coneixement i així tenir un envelliment actiu i saludable. 
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris