Vic acull les jornades gastronòmiques de la cuina del porc i el bolet

Els dies 7, 8 i 9 de novembre en motiu de la celebració de les Jornades gastronòmiques de la cuina del porc i el bolet, diferents restaurants d’Osona oferiran menús protagonitzats per aquests dos productes de tardor. A més, durant el dissabte hi haurà diverses activitats gastronòmiques al carrer Verdaguer i a l’oficina de turisme de Vic.

Els propers dies 7, 8 i 9 de novembre Vic farà olor de tardor, de productes de la terra, de bosc, de bolets i de bon menjar. Durant aquests tres dies se celebraran les segones Jornades gastronòmiques de la cuina del porc i el bolet, amb moltes propostes culinàries entre les quals destaquen els menús del porc i el bolet a diferents restaurants d’Osona.

El divendres de 17.00 a 21.00h i el dissabte durant tot el dia tindrà lloc al carrer Verdaguer, un mercat d’artesania alimentària en què seran protagonistes els bolets i els productes derivats del porc. El dissabte, a més, hi haurà activitats gastronòmiques durant tot el dia. Així, a les 11.00h i a les 17.00h es faran visites guiades gastronòmiques pel casc antic de Vic, a càrrec de l’Associació d’Informadors Turístics de Vic. La durada d’aquestes visites serà d’aproximadament una hora. El mateix dissabte, a més, a les 12.00h i a les 18.00h a l’oficina de turisme de Vic es faran tallers de cuina amb maridatge de vins, a càrrec de cuiners membres del Gremi d’Hostaleria d’Osona.

Els restaurants d’Osona on es podran degustar durant els dies 7, 8 i 9 de novembre els menús especials amb porc i amb bolets són els següents: Cal Fusté (Vic), Cal Peyu (Masies de Voltregà), Can Pascual (Folgueroles), Casino de Vic (Vic), La Ferreria (Tona), Garbí (Vic), Major 3 (Vic), Nou Pamplona (Vic), Òpera Barroca (Vic), Racó d’en Pep (Vic), El Racó del León (Vic), La Taverna del Call (Vic), Els Traginers (Aiguafreda), Vikus’s (Vic) i Zèfir (Vic).

Les Jornades gastronòmiques de la cuina del porc i el bolet les organitzen conjuntament el Gremi d’Hostaleria d’Osona i l’Ajuntament de Vic amb l’objectiu de donar a conèixer el bo i millor de la cuina de la comarca, i promoure la Candidatura Vic, Ciutat UNESCO de la Gastronomia. Els tiquets per a les diferents activitats i tota la informació de les Jornades gastronòmiques ja es pot trobar a l’oficina de turisme de Vic (Tel. 938862091)
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris