Bola de drac, torna a 3cat i s'estrena Bola de drac Super


 Els seguidors de "Bola de Drac" estan de celebració. La icònica sèrie japonesa, que va captivar tota una generació als anys noranta a Catalunya, torna a les pantalles gràcies a la plataforma digital 3Cat i el canal SX3. En una jugada mestra que connecta amb els sentiments nostàlgics dels fans i atrau les noves generacions, aquestes plataformes oferiran "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac Súper" en català.

Un Viatge a l'Origen

La sèrie original "Bola de Drac" va debutar a Catalunya durant els anys noranta, convertint-se ràpidament en un fenomen cultural. Els primers episodis de la saga d'Akira Toriyama van presentar-nos en Goku, Bulma, Vegeta i altres personatges memorables, deixant una empremta indeleble en la memòria col·lectiva dels espectadors.

3Cat no només recupera aquestes primeres temporades, sinó que també incorpora "Bola de Drac Súper" (2015-2018), que s'emetrà per primera vegada en català. Aquesta última entrega de la franquícia ha estat molt esperada pels fans, i ara podran gaudir-la en la seva llengua.

Acord amb Toei Animation

Aquest retorn no hauria estat possible sense l'acord entre la plataforma audiovisual 3Cat i Toei Animation. Aquest preacord permetrà oferir 575 capítols de la sèrie, amb la cessió gratuïta del doblatge al català per a la seva distribució internacional a altres plataformes. És una oportunitat única per redescobrir els moments més emblemàtics de la sèrie amb les veus que molts recorden amb afecte.

Una Estratègia Encertada

La reemissió de la trilogia coincideix amb el 40è aniversari de l'estrena de "Bola de Drac". Més de trenta anys després de l'emissió del primer capítol en català a TV3, la sèrie segueix sent un referent i aconsegueix novament captar l'atenció del públic. Aquesta estratègia de 3Cat i SX3 forma part d'un pla més ampli per oferir continguts audiovisuals de qualitat en català, buscant connectar amb el públic infantil i juvenil a través de plataformes modernes.

En definitiva, el retorn de "Bola de Drac" a Catalunya és una notícia que entusiasmarà tant els fans veterans com els nous espectadors, consolidant la sèrie com una part essencial de la cultura popular catalana.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris