REVISTA DE VIC - COMENÇA LA FESTA

Vic es prepara per a la seva Festa Major 2024, una cita ineludible que celebra la riquesa cultural, històrica i patrimonial de la ciutat.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


La Festa Major de Vic és una tradició que, any rere any, omple d'orgull i alegria tots els seus habitants. Aquesta festivitat, dedicada a Sant Miquel dels Sants, no només ens permet gaudir de la diversitat cultural de la ciutat, sinó que també ens connecta amb la seva història i patrimoni.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


Enguany, la festa promet ser especialment vibrant i enriquidora, amb una àmplia varietat d'activitats per a totes les edats i gustos. Des de música i ball fins a teatre i cinema, el programa d'aquest any ha estat dissenyat per garantir una experiència inclusiva i participativa. La comissió de la Festa Major de Vic anima a tots els vigatans i vigatanes a engalanar els seus balcons i finestres amb la senyera i els colors de les colles, contribuint així a l'ambient festiu que inunda els carrers de la ciutat.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍLa Festa Major de Vic és un moment per al retrobament entre amics i famílies, un espai on tots, des dels més petits fins als més grans, poden gaudir i participar. Els veïns de la comarca i els visitants que s'uneixen a nosaltres durant aquests dies són convidats a gaudir de cada moment, a omplir els carrers de festa i a viure-la amb respecte i generositat. "Fem d'aquesta Festa Major un esdeveniment memorable i ple de generositat,"


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris