Pla estratègic de l'ecosistema musical de la ciutat


La Diputació de Barcelona, des del Centre de Recursos Culturals, treballen conjuntament amb l’Ajuntament de Vic per la redacció d’un pla estratègic i model de governança pel teixit musical de la ciutat de Vic. Té com a finalitat dissenyar un full de ruta que permeti orientar les accions, inversions i projectes de la ciutat amb els actors del sector, per tal de definir objectius comuns, acordar el pla d'acció, fer aterrar les accions proposades i determinar-ne la implementació de forma consensuada. 

L’empresa que contribuirà a fer realitat aquest projecte, és la barcelonina Sound Diplomacy, amb una llarga experiència en el sector i líder en assessoria en matèria de ciutats musicals. 

Amb la finalitat d'escoltar les diverses opinions dels diferents sectors de la societat, el proper dimecres dia 6 de març a les 18h a L’Orfeó, tindrà lloc una taula rodona moderada per Daniel Granados, consultor de Sound Diplomacy, i formada per diferents representants del teixit, que estarà oberta a tota la ciutadania, per tal que puguin fer les aportacions que creguin convenients. Aquesta sessió serà enregistrada en vídeo i es publicarà  a l'àrea de Cultura de la pàgina web de l’Ajuntament 

Tot i així, s’habilitarà un formulari en el que aquelles persones que no puguin assistir, podran aportar suggeriments i comentaris que es tindran en compte en el moment de redactar el document i extreure’n conclusions. 

Formulari d'aportacions 

 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris