"Amb B de valenta". La primera novel·la de l'escriptora Eva Sala

Portada del llibre "Amb B de valenta"


En el tranquil regne d'Austràsia, una jove intrèpida de 17 anys, coneguda com Bettina, destaca per la seva valentia i amor per l'aventura. Amb una personalitat enèrgica i un esperit indomable, Bettina no es conforma amb una vida monòtona i segura. Està constantment buscant nous reptes i emocions que l'omplin de vida i significat.

Una decisió aparentment trivial, però carregada de conseqüències inesperades, marca l'inici d'una gran aventura per a Bettina. Aquesta decisió la porta a viure experiències inimaginables, que posen a prova la seva força, determinació i coratge.

El proper dissabte 9 de març, a les 7 de la tarda, al Temple Romà, els lectors tindran l'oportunitat de conèixer aquesta apassionant història en la presentació del llibre a càrrec de l'autora Eva Sala. Acompanyada per Antoni Pladevall i Arumí, reconegut escriptor i autor del proleg, l'Eva Sala compartirà els detalls d'aquesta emocionant narrativa i el procés creatiu que l'ha portada a la seva creació.

L'escriptora Eva Sala


Eva Sala, una dona de 55 anys i mare de dos fills, és originària de Centelles, encara que actualment resideix a Folgueroles. La seva passió per l'escriptura es manifesta en diverses formes, des de la composició de lletres de cançons fins a la creació de contes i la pràctica de manualitats i dibuix.

A través de "Amb B de valenta", Sala captura l'esperit aventurer i la força interior que resideix en cadascun de nosaltres. La seva història ens recorda que les grans aventures comencen sovint amb una sola decisió i que, malgrat els obstacles, la determinació i el coratge poden conduir-nos a destins inimaginables.

No deixis passar l'oportunitat de descobrir aquesta fascinant obra i deixar-te inspirar per la valentia de Bettina i la creativitat de l'autora Eva Sala.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris