La Dooble, l’alternativa catalana a les participacions de Nadal


La Dooble és l’alternativa catalana a les participacions que organitzen clubs i entitats amb motiu de Nadal. El primer sorteig es durà a terme el 20 de desembre i es podran guanyar premis individuals de fins a 1.000.000 € i premis col·lectius, per un preu de quatre euros el bitllet més el donatiu del club o entitat.

Avantatges pels clubs i entitats

La Dooble s’encarrega de tot! Proporcionen els talonaris de les participacions sense cost, accés a material de comunicació personalitzat, l’enllaç per posar a la pàgina web del club o entitat, la venda de les participacions a través dels canals de Loteries de Catalunya i recapta els donatius pels clubs i entitats. Realitza el pagament directament de les participacions premiades, i, els clubs i les entitats reben els premis de les participacions guanyadores no cobrades.

Premis individuals i col·lectius

A la participació de La Dooble hi trobaràs dos números i es realitzaran dos sortejos, un per cada número del bitllet: un número de set xifres que opta als premis individuals, i un nombre de cinc xifres que opta als premis col·lectius a compartir amb tots els participants d’un mateix club o entitat.

El preu de cada participació és de 4 € més el donatiu que cada club o entitat tria: un, dos, tres o quatre euros. Els premis individuals van des d’1.000.000 € - pel primer premi - fins a 100 € pel cinquè, amb més de mil premiats en total.

Pel que fa als premis col·lectius, un club o entitat pot reservar un número col·lectiu exclusiu per a les seves participacions. Tots els números col·lectius venuts participen en un sorteig on els guanyadors es repartiran un pot - el premi és més gran com més gent jugui – i el reintegrament també va lligat al número col·lectiu.

La Dooble es pot jugar amb els talonaris tradicionals de participacions de Nadal, però també des dels punts de venda de Loteries de Catalunya i digitalment.

Amb La Dooble guanyes tu i guanyen els teus!

Aquest nou joc va més enllà de ser una alternativa a les participacions de Nadal, ja que comporta una millor experiència de gestió del joc per als clubs i entitats. Qualsevol club i entitat sense ànim de lucre inscrit a un dels dos registres oficials d’entitats s’hi poden inscriure entrant a: inscripcio.ladooble.cat. Amb La Dooble guanyes tu i guanyen els teus!

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris