REVISTA DE VIC 61 - 5 anys de Revista de Vic


Q
uant de temps ha passat ja, d'ençà que la idea de treure un nou format de revista a Vic ens va passar pel cap. Quants moments viscuts, quina de gent que he conegut, la de bones estones que he passat i la de bones rebudes que he tingut.



La sort que he contemplat amb aquest projecte ha sigut fruit del treball i de l'esforç per tirar un projecte endavant on el fil principal fos la cultura, i fer arribar històries amagades o de poc recorregut a moltíssima gent, a gent de la comarca però també a lectors que ens segueixen inclús a Mar del Plata.



Reconec que gràcies a gent com tu que estàs llegint això, hem pogut imprimir 9 títols del segell editorial 'Revista de Vic', també que hem sigut la primera revista catalana en ser a més arxius del territori català.



Hem fet en un sol dia 38200 reproduccions de la revista en format digital (edició del Mercat del Ram 2019) i hem pogut engegar l'emissora en línia amb més qualitat de so de Catalunya.

Són 5 anys plens d'anècdotes, 5 anys plens de vivències, però el més important és que només són 5 anys dels anys que esperem estar amb tu.

Gràcies per fer-nos costat.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris