REVISTA DE VIC 60 Campanar de Sant Pere de Vic


Vacances veniu a mi, però tampoc cal que m'agafeu amb força que després ho passaré malament, perquè només penso en la tornada, i encara no he desconnectat. 


Sóc dels que penso que tampoc calen tants dies de vacances, amb una setmaneta a l'agost aniria perfecte, després una al desembre i una al març, no és tant demanar oi? 

Però el que sí que necessitem és poder desconnectar de la rutina que ens persegueix durant l'any, i que de vegades ens afoga de tal manera que explotem a la mínima, i és d'aquesta rutina de la qual ens hem de desempallegar. 

També he de dir que sóc més de muntanya que de platja, i és que mai he suportat això de córrer per haver d'anar a buscar lloc a les platges massificades de gent, o la sorra fina que set fica per tot arreu, això si, és el moment ideal per llegir, si els petits de la casa et deixen. 


Però tant es val, el més important és poder desconnectar, sigui de la manera que sigui, a la platja a la muntanya, a la vora de qui t'estimes sempre és un bon lloc. Gaudiu de la Revista de Vic per vacances també.

Obrim la inscripció, al Segon premi literari de Vic 2020 i en aquest número us adjuntem les bases perquè aquest any, ús pugueu apuntar tots els que l'any passat vàreu quedar fora.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Xavi Ruiz

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat