REVISTA DE VIC 60 Campanar de Sant Pere de Vic


Vacances veniu a mi, perĂČ tampoc cal que m'agafeu amb força que desprĂ©s ho passarĂ© malament, perquĂš nomĂ©s penso en la tornada, i encara no he desconnectat. 


SĂłc dels que penso que tampoc calen tants dies de vacances, amb una setmaneta a l'agost aniria perfecte, desprĂ©s una al desembre i una al març, no Ă©s tant demanar oi? 

PerĂČ el que sĂ­ que necessitem Ă©s poder desconnectar de la rutina que ens persegueix durant l'any, i que de vegades ens afoga de tal manera que explotem a la mĂ­nima, i Ă©s d'aquesta rutina de la qual ens hem de desempallegar. 

TambĂ© he de dir que sĂłc mĂ©s de muntanya que de platja, i Ă©s que mai he suportat aixĂČ de cĂłrrer per haver d'anar a buscar lloc a les platges massificades de gent, o la sorra fina que set fica per tot arreu, aixĂČ si, Ă©s el moment ideal per llegir, si els petits de la casa et deixen. 


PerĂČ tant es val, el mĂ©s important Ă©s poder desconnectar, sigui de la manera que sigui, a la platja a la muntanya, a la vora de qui t'estimes sempre Ă©s un bon lloc. Gaudiu de la Revista de Vic per vacances tambĂ©.

Obrim la inscripciĂł, al Segon premi literari de Vic 2020 i en aquest nĂșmero us adjuntem les bases perquĂš aquest any, Ășs pugueu apuntar tots els que l'any passat vĂ reu quedar fora.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Xavi Ruiz

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat