Ja pots llegir el nou número de la Revista de Vic 52

Ja han arribat les festes de Nadal i ja han arribat els panellets, el Tió, les llums, el menjar i l'alegria.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

És molt probable que molts de nosaltres guanyem algun quilet de mes en els dinars i sopar d'aquests dies, i és que el que s'arriba a menjar és molt bèstia, almenys a casa la meva mare i la meva sogra es menja de meravella.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

 També notarem com baixa l'economia, i és que aquests dies són dies de gasto, i sort que venen els reis mags i ens ajuden que si no ho tindríem més complicat.
 A finals d'any també aprofitem per mirar enrere i veure com ens ha anat l'any, el que podem millorar i el que deixem per impossible o arraconat fins que trobem el moment per tornar-ho a intentar. Jo, normalment miro sentir goig d'aquests dies, són dies d'estar en família i gaudir dels més petits.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Millorem cada dia el món on vivim i siguem cada dia una mica més feliços. Us deixem amb un nou número farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat. Ens podeu enviar comentaris o articles a: info@larevistadevic.cat
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris