La Revista de Vic arriba als 50 números!


Qui ens havia de dir que arribaríem al número 50 fa 4 anys...
Quan va néixer la idea de fer una revista cultural amb informació de la ciutat, molta gent ho va veure molt arriscat, hi havien moltes revistes al mercat i un munt de mitjans de comunicació, però la veritat és que vam trobar la fórmula. 


Una Revista com la que tens avui a les mans, passa per molts processos i per molta gent, que mes rere mes, posa moltes ganes i molt esforç, a partir d'aquí es gestionen els clients que fan que la revista sigui gratuïta i que la puguem distribuir sense cap classe de cost, amb una qualitat de paper i encara millor de contingut, 100 per 100 escrit en català.

Llavors arriba la distribució digital, una distribució que ha passat de 786 visualitzacions a gairebé 44000 visites úniques i les nostres xarxes socials, amb més de 8000 seguidors.
Així doncs podem dir que la Revista de Vic ha vingut per quedar-se, amb uns clients satisfets i uns lectors fidels que esperen que surti la revista de cada mes.
Des d'aquest editorial només em queda donar les gràcies a tota la gent que va apostar en el seu dia per aquest projecte i a tots els que seguiu al peu del canó, a tots vosaltres moltíssimes gràcies i per moltes publicacions mes!

Us deixem amb un nou número farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.
Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.


Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris