18è Torneig AutoSuministres Motor de Golf
Aquest dissabte dia 10 de juny, s’ha celebrat el 18è Torneig AutoSuministres Motor de Golf al Golf Montanyà.
Un any més cal destacar la gran participació i l'excel·lent organització.
El Torneig s’ha celebrat en la modalitat Stableford, amb un sol recorregut de 18 forats en 2 categories. Els resultats han estat els següents:
- 1er Classificat 1ª categoria: GUSTAVO GOMEZ ( 41  punts )
- 2on Classificat 1ª categoria: ANGEL GONZALEZ ( 39  punts )
- 1er Classificat 2ª categoria: JOAN PORTA ( 44  punts )
- 2on Classificat 2ª categoria: JOAN MIQUEL BASSOLS ( 42 punts )
Els guanyadors de la Categoria de Clients que aniran a disputar la Final Nacional al camp de la PGA de Caldes de Malavella del 30 de Juny al 3 de Juliol són :
- 1ª Categoria Sr.  Conrad Pares
- 2ª Categoria Sr. Joan Porta.
TAYLORMADE ha premiat amb un sandwedte d’última generació a la Srta. IRENE BERENGUER i al Sr. LLUÍS DE ORIOLA per imposar-se en el Driver més llarg femení i masculí respectivament.
GARMIN ha organitzat un premi a la bola més propera, en el qual ha entregat un rellotge GPS model aproach S6 al Sr. PEP CUNILL.
El guanyador del premi a la bola més propera organitzat per ADIDAS ha estat el Sr. PERE ESCUDE, que s’ha emportat un parell de sabates Adidas model Adipure Flex WD.
En acabar, els jugadors han pogut brindar amb Cava Villa Conchi i gaudir de la tradicional entrega de trofeus i d'un generós sorteig ple d’articles de golf d’última generació de TaylorMade.
Moltes gràcies a tots els participants i molta sort en el que queda del circuit Mercedes Trophy 2017.Publica un comentari a l'entrada

Comentaris