S’inaugura el renovat Parc Maria Àngels Anglada


La inauguració del parc Maria Àngels Anglada el passat dissabte permet recuperar un espai públic desaprofitat al centre històric de la ciutat de Vic. Amb aquesta recuperació, que ha estat possible gràcies a les actuacions de l’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Vic, se satisfà la demanda de l’Associació de veïns del Seminari Vell d’activar la zona.
L’alcaldessa, Anna Erra, encarregada de destapar la placa del nou espai, va animar a convertir el parc en un espai de convivència i es va mostrar molt satisfeta per poder tornar a Vic un espai amb molt d’encant.
El que era el pati interior del Seminari Vell, que està a disposició de la ciutadania des del passat mes d’agost, estarà obert al públic de 9 del matí a les 10 del vespre, tant pel carrer de la Ramada com des de la plaça Pompeu Fabra, en què s’hi ha ubicat una nova tanca amb clau d’accés que gestionen dos establiments de la zona.
A banda d’aquesta nova zona d’accés, els serveis municipals han arranjat el sòl del parc, han habilitat una pista de petanca, han col·locat bancs, punts de llum i papereres a més de recuperar un antic pou que hi havia en aquest espai interior.
L’acte inaugural també va comptar amb la intervenció de la germana de M. Àngels Anglada,Enriqueta Anglada, nascuda en una de les cases que donen a aquest espai; el president de l’Associació de Veïns, Josep Alemany; i ha estat amenitzat per alumnes de l’Institut del Teatre de Vic i els gegants del carrer de la Riera.