El Vigatà Guillem Soldevila a Hong Kong amb Brand your Shoes

L’empresa de customització de vambes Brand Your Shoes http://www.brandyourshoes.com (Catvambes Sl) formarà part de les 20 empreses catalanes que visitaran la fira Business of Design Week 2015 de Hong Kong. La visita s’inclou dins el projecte Barcelona Partner City BODW 2015, llançat arran de la propera participació de Barcelona com a ciutat convidada de la fira i liderat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, amb el suport del BCD Barcelona Centre de Disseny.

La Business of Design Week 2015 tindrà lloc del 30 de novembre al 5 de desembre a Hong Kong i donarà visibilitat a Barcelona com a ciutat innovadora i amb oportunitats de negoci a través d’exemples com el que representa la iniciativa Brand your Shoes. Més de 120.000 persones van visitar la fira xinesa l’any passat i aquesta serà la primera vegada que es convida a una ciutat després de que en anteriors edicions s’acollissin regions i països com França, Alemanya, Suècia o Japó.

L'objectiu de Brand Your Shoes és traslladar el branding als peus i prestigiar la identitat corporativa sumant disseny, moda, qualitat i confort. En l'actualitat, Brand Your Shoes ja ha presentat projectes per a diferents empreses d'Itàlia, Espanya, Portugal i Estats Units i ha fabricat sneakers per a companyies com Ranstad, Allianz, Sunglass Hut, AdGravity, Yslandia, StarsPadel, Veritas; o Pons Racing a Moto2 entrw d’altres. BrandYour shoes també està inmers en un projecte contra el càncer infantil fent costat a la Richi Foundation (Boston-Barcelona) que també té les seves vambes soliàries en venda: http://www.richifoundation.org/cat#new-page-1

Actualment BrandYourShoes està fent projectes de col·laboració amb la UVIC i també rep el suport de Creacció através del seu programa

Soldevila a Hong Kong també hi farà una petita ponència: “Human Towers: the Catalan Team Building” parlant dels valors dels Castells.


Delcaracions de Guillem Soldevila:

“És una gran oportunitat. Serà tota una experiència. Estem en una fase inicial d’aquest nou projecte però pensem que pot tenir molt recorregut”

“La selecció de la nostra empresa per ser a Hong Kong és tot un premi per la feina feta per tot l’equip els darrers 3 anys.”

“És un orgull poder explicar que l’origen de BrandYourShoes ha estat fent vambes personalitzades per les colles castelleres a Catalunya amb VamCats”