Obres de millora a la plaça Santa Clara de Vic

L’Ajuntament de Vic, a través de l’àrea de Serveis, ha iniciat unes obres de millora a la plaça Santa Clara amb l’objectiu de fer més agradable aquesta zona pel vianant i, a la vegada, potenciar un dels accessos peatonals a la zona de l’Eixample Morató.
En concret, les obres de millora s’ha iniciat aquesta mateixa setmana i està previst que s’allarguin durant aquest mes d’abril, i la nova fesomia estarà llesta el proper mes de maig.
Les obres consten en desplaçar la ubicació de la parada de bus urbà que fins ara ocupava una part de la plaça Santa Clara a l’espai de davant de l’accés de la sortida del pàrquing del Passeig. A la vegada, s’amplia la vorera pel vianant i usuari del bus urbà ocupant part de la calçada. D’aquesta manera, es guanya espai a la plaça Santa Clara amb l’objectiu d’afavorir el pas dels vianants. (veure fotografia 1)
A la vegada, les obres de millora també contemplen canviar el paviment de la zona de pas de vehicles provinents del Carrer de Sant Antoni per un de més llis i s’incorpora un semàfor al pas de vianants de la rambla del Passeig amb la plaça Santa Clara.
Amb aquesta petita reforma de la plaça Santa Clara junt amb les obres ja engegades al carrer Nou, Vic aposta per un nou model de ciutat més amable i sostenible.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris