Vic acull el Cicle El contorn del poema

El servei de joves de Vic, Vicjove, conjuntament amb el Grup Ubú (integrat per dos joves, Maria Isern i Adrià Aparicio, que cursen actualment estudis literaris a la Universitat de Barcelona) organitzen un cicle d’activitats literàries que porta per nom “El contorn del poema” i que inclou un Concurs de Haikus, tipus de poesia japonesa.
El proper divendres, 27 de febrer, a les 8 del vespre, a Vicjove,  Maria Isern parlarà sobre El contorn del poema: Epifania i haiku, obrint a continuació un col·loqui obert a tots els assistents.
En aquest mateix acte, es presentaran les bases del Concurs de Haikus Ubú Poeta, que obre el període de presentació de poemes el 28 de febrer fins el 5 d’abril. És un concurs obert a totes les edats. Per a participar cal presentar poemes en català amb forma “haiku” (tercet de mètrica 5-7-5) amb pseudònim (a banda, es presentaran les dades personals i de contacte dels autors).
Els haikus es poden presentar personalment o per correu electrònic a Vicjove (vicjove@vic.cat). Una selecció de les obres s’exposaran al Mur de Vicjove, entre el 24 d'abril i el 15 de maig. El lliurament de premis es farà el divendres 24 d'abril, a les 8 del vespre, durant un recital de poesia, en el que participarà Enric Casasses.
Els premis són els següents:
  • 1r premi. Premi de Merdra (sic). Targeta Regal Vic Comerç pel valor de 100 €
  • 2n premi. Premi Candela Verda. Un lot de llibres valorat en 50 €

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris