Vic se suma a la campanya “Reis per a Tots” de Creu Roja i Joguines sense Fronteres

El Grup de Teixir, impulsat per la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Vic, vol que els nens i les nenes de la ciutat gaudeixin de la festivitat de Reis tot elaborant joguines per a la campanya Reis per a Tots de Creu Roja i Joguines sense Fronteres.

L’increment de les desigualtats i la pobresa a casa nostra afecta sempre als col·lectius més vulnerables entre els quals hi ha molts nens i nenes de la ciutat. Durant el Nadal és quan es marquen més aquestes desigualtats, ja que les famílies amb pocs recursos han de prioritzar

les necessitats més immediates i deixar de banda les il·lusions que es deriven d’aquestes festes nadalenques tan esperades pels infants.
Sensibles a aquesta realitat, l’Ajuntament de Vic, a partir de la Unitat de Cooperació i conjuntament amb les persones que formen el grup de teixir del Centre Cívic Can Pau Raba, han volgut acabar l’any elaborant joguines per col·laborar amb la campanya de Reis per a Tots, i així poder ajudar a aquestes famílies amb menys recursos a poder oferir als seus fills la il·lusió de la nit de reis. La iniciativa té l’objectiu de donar suport a dues entitats del Consell Local de Cooperació, Creu Roja i Joguines sense Fronteres que treballen precisament per apaivagar una mica aquestes necessitats infantils.

El Grup de Teixir és un equip de persones que es troba cada dimecres de forma totalment oberta al Centre Cívic Can Pau Raba i que busca la interrelació entre persones de diverses cultures tot realitzant una activitat comuna, com és ara la de teixir, ja sigui mitjançant el ganxet o la mitja. Aquest grup ja està molt consolidat ja que es troben des de fa molt temps per a teixir i sempre han col·laborat amb accions ciutadanes com ara la creació de banderoles per a la Festa Major de Vic, o la taca groga de la campanya Ara és l’Hora. En la present ocasió han volgut fer-ho per aquesta campanya solidària on darrerament també s’hi ha volgut sumar un nou grup de teixir que es realitza dos dies a la setmana al Centre Cívic Montseny.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris