Vic estrena la pel·lícula “La meva nit de Reis”

Sota el títol de “La meva Nit de Reis”, l’Ajuntament de Vic ha realitzat un nou film sobre la figura de Ses Majestats els Reis d’Orient, ara que s’apropen les festes nadalenques i que la rebuda de Ses Magestats és esperada amb molta il·lusió per tots els nens i nenes de la ciutat.
Recordem que l’Ajuntament de Vic ja va editar el 2009 un altre film amb el mateix fil conductor sota el nom “Sempre Tornen”.
La pel·lícula es presentarà en primícia el pròxim diumenge, dia 21 de desembre a les 12.00 h, a l’espai ETC amb entrada lliure i on hi seran presents totes les persones que hi han participat.
Comunicació i Protocol / Tel. 93 881 59 08 / premsa@vic.cat www.vic.cat
Sinopsis de “La meva Nit de Reis”
“La meva Nit de Reis” ens mostra com la màgia dels Reis d’Orient s’estén pels carrers i places de la ciutat. La història arrenca amb l’explicació d’un avi als seus néts, dels records de les seves Nits de Reis viscudes, i com malgrat el pas del temps, avui encara segueix esperant l’arribada dels Tres Reis.
El DVD ens porta al Castell de Mig Camí, l’últim castell de repòs de Melcior, Gaspar i Baltasar abans de la seva arribada a Vic. Els preparatius del seguici reial són frenètics. Finalitzada la Cavalcada i quan la ciutat dorm, Ses Majestats escampen arreu la seva màgia per portar alegria i felicitat a petits i grans. Els regals arriben a totes les cases, i fins i tot alguna no s’escapa d’una mica de carbó. Nombrosos patges els ajuden a fer possible una Nit única.
A la matinada de Reis quelcom els sorprèn. El dia clareja. Vic desperta curulla d’haver viscut una nit de màgia i il·lusió.
Una còpia de la pel·lícula es donarà el dilluns dia, 22 de desembre a tots els nens i nenes (de P3 a quart de primària) de les escoles de la ciutat de Vic.
RECORDEM
Motiu: Estrena de la pel·lícula “La meva Nit de Reis”, sobre Ses Magestats els Reis de l’Orient
Dia: Diumenge, 21 de desembre
Hora: 12.00 h
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46)
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris