Vic acull una nova edició del “Festival de la Infància de Vic, Nadal al Sucre”

Avui al matí s’ha presentat a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic una nova edició del “Festival de la Infància de Vic, Nadal al Sucre” que tindrà lloc al recinte firal el Sucre els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre; i l’1, 2 i 3 de gener de 2015 de 16.00 h a 20.00 h.

La temàtica d’enguany se centra amb el fons marí i al llarg d’aquests 7 dies s’ha programat una sèrie d’activitats, tallers i espectacles adreçats als més petits de la casa. A banda, cal destacar que també hi ha diversa oferta pensada per gaudir amb tota la família.
La roda de premsa ha comptat amb la presència del regidor de Benestar i Família, Salut i Joves, Xavier Farrés que ha explicat que la iniciativa torna a ser un punt d’atracció per les famílies. Per la seva banda, el representant de l’associació Creatítium i responsable del Festival, Toni Ortiz ha explicat que aquest any és la quarta edició que l’organitzen i “cada any intentem millorar amb les aportacions i suggeriments dels visitants”.
Destacar que el festival compta amb 3 àrees diferenciades: la zona esportiva que a través de la implicació de diferents entitats esportives de la ciutat els infants hi poden trobar un circuit d’aventura amb rocòdrom i tirolina, pista i campionats de handbol, de bàsquet, de tennis, d’hoquei patins, de rugbi, tennis taula, així com també tallers de diferents cossos de seguretat com és el cas dels bombers, guàrdia urbana i mossos d’esquadra. Una altra zona és la dedicada al “fons del mar”, en la qual s’inclouen jocs gegants del món, taller de circ, planetàrium, taller de fanalets, videojocs, el mural del fons del mar, maquillatge de cares, joc de pescar, ludoteca infantil, etc... . El Gran Teatre és una altra d’aquestes zones diferenciades i on cada dia del Festival tindrà lloc una actuació estel·lar a partir de les 18.00 h. En aquest espai, doncs, es podrà gaudir de l’animació de Pep Callau; exhibicions de ball a càrrec de diferents escoles de dansa de la ciutat; titelles; animació amb Lluís Pinyot; la gran aventura de Marcel Gros, el conte màgic de Nadal de la companyia Pinyot Ortiz i, l’espectacle “En terra de dracs” de Pep López.

Finalment, i tal com ha explicat Toni Ortiz, enguany la iniciativa compta amb un espai web on es pot consultar tota la programació i activitats a fer al llarg d’aquests 7 dies de Nadal.
WEB FESTIVAL DE LA INFANCIA DE VIC
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris