L’Ajuntament de Vic signa un conveni amb Diputació de Barcelona i VicComerç

Ahir a la tarda va tenir lloc la signatura oficial en matèria de comerç entre Diputació de Barcelona, Ajuntament de Vic i l’associació VicComerç que es concreta amb el finançament de 15.000€ amb l’objectiu d’impulsar noves accions comercials.

La signatura protocol·lària va comptar amb la presència del diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana; la 1a tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Anna Erra i el president de VicComerç, Pere Trasserra.

Aquest acord s’emmarca dins el procés que la ciutat de Vic ha engegat en aquests dos darrers anys que es basa en sumar esforços per les activitats de dinamització de la ciutat des del comerç de proximitat, a partir de la creació d’una única associació comercial que aglutina les xarxes comercials de la ciutat.

Ara, amb la nova realitat del nou i únic ens associatiu de la ciutat, VicComerç, les administracions responen i donen suport en aquests moments inicials. Ho va fer el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, també a través d’un conveni; ho ha fet la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vic aportant més recursos econòmics per aquest any 2014; i ara ho fa per primer cop l’Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona amb un primer conveni que implica l’aportació de 15.000 euros per contribuir i donar suport a accions de dinamització comercial a Vic.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris