Ahir es va celebrar la primera Gala de Vic Comerç al Cinema Vigatà en el marc de la presentació de la nova cançó de Nadal cantada i interpretada pels comerciants de la ciutat.
La Gala també va premiar a diferents establiments comercials per diverses categories.
Pere Trasserra, President de Vic Comerç, donava la benvinguda i afirmava que “l’entrega de premis als diferents establiments així com el vídeoclip musical cantat i interpretat pels comerciants està directament relacionat amb el projecte col·lectiu que representem i que té dues premisses principals: les persones per davant de tot i molt important; creure en nosaltres mateixos.” I afegia que “ per alguna cosa el comerç som el col·lectiu que representa globalment més llocs de treball i entre tots formem un gran centre comercial a cel obert al servei de la ciutat i de les comarques”.
Anna Erra, Regidora de Comerç i Turisme, va elogiar la nova estructura de Vic Comerç que ha implicat generositat per part de les tres antigues associacions (GAP, CentreVic i UCRE). En aquest sentit va afirmar que "junts fem més comerç i junts fem més ciutat". Erra, però, va destacar que encara queda molt camí per recórrer i "cal continuar treballant per fer de Vic una gran ciutat de comerç". En relació a la cançó, Erra es va mostrar molt contenta del resultat i va valorar“molt positivament aquesta iniciativa i que es veu que hi ha una superació any rera any que demostra la il·lusió i motivació del nostre teixit comercial”.
Pel Conseller Felip Puig, també present a l’acte, destacava la feina feta per Vic Comerç i assegurava que "la suma d'esforços, multiplica resultats". I afegia que “Vic té la capacitat de mantenir tradicions amb modernitat" i que "davant el context actual de dificultats econòmiques existeix un canvi d'hàbits de consum més responsables i a favor del petit comerç i de proximitat"; Puig també va explicar, amb certa prudència, que hi havia alguns indicadors econòmics que feien preveure una certa recuperació econòmica.