La Gala de Vic Comerç és un èxit

Ahir es va celebrar la primera Gala de Vic Comerç al Cinema Vigatà en el marc de la presentació de la nova cançó de Nadal cantada i interpretada pels comerciants de la ciutat.
La Gala també va premiar a diferents establiments comercials per diverses categories.
Pere Trasserra, President de Vic Comerç, donava la benvinguda i afirmava que “l’entrega de premis als diferents establiments així com el vídeoclip musical cantat i interpretat pels comerciants està directament relacionat amb el projecte col·lectiu que representem i que té dues premisses principals: les persones per davant de tot i molt important; creure en nosaltres mateixos.” I afegia que “ per alguna cosa el comerç som el col·lectiu que representa globalment més llocs de treball i entre tots formem un gran centre comercial a cel obert al servei de la ciutat i de les comarques”.
Anna Erra, Regidora de Comerç i Turisme, va elogiar la nova estructura de Vic Comerç que ha implicat generositat per part de les tres antigues associacions (GAP, CentreVic i UCRE). En aquest sentit va afirmar que "junts fem més comerç i junts fem més ciutat". Erra, però, va destacar que encara queda molt camí per recórrer i "cal continuar treballant per fer de Vic una gran ciutat de comerç". En relació a la cançó, Erra es va mostrar molt contenta del resultat i va valorar“molt positivament aquesta iniciativa i que es veu que hi ha una superació any rera any que demostra la il·lusió i motivació del nostre teixit comercial”.
Pel Conseller Felip Puig, també present a l’acte, destacava la feina feta per Vic Comerç i assegurava que "la suma d'esforços, multiplica resultats". I afegia que “Vic té la capacitat de mantenir tradicions amb modernitat" i que "davant el context actual de dificultats econòmiques existeix un canvi d'hàbits de consum més responsables i a favor del petit comerç i de proximitat"; Puig també va explicar, amb certa prudència, que hi havia alguns indicadors econòmics que feien preveure una certa recuperació econòmica.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris