Vic, rep el reconeixement de Vila Florida

La Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) va fer entrega a la ciutat de Vic, del reconeixement el divendres 5 de setembre

El divendres 5 de setembre la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va realitzar l'acte d’entrega dels reconeixements de Viles Florides, als Jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà a Figueres.

L’acte va estar presidit per l’Honorable Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i la Il·lma Sra. Marta Felip i Torres, Alcaldessa de Figueres.

Anna Erra, primera tinent d’alcalde i regidora de Turisme, Educació i Comerç va recollir el reconeixement en representació a la ciutat de Vic. El reconeixement es va realitzar amb l’entrega de dues Roses d’Honor que es van fer extensives a la tasca realitzada pel VicVerd.

Vic ha realitzat diverses accions com el 'Vic Floreix' i els 'Jardins amb ànima'. El primer, ha unit tot el gremi de floristes de la ciutat per treballar en la decoració floral de la ciutat a l'entrada de la primavera, incentivant-ho en forma de concurs. El segon, es basa en recreacions artístiques liderades per la UVic-UCC que mira de singularitzar espais verds i jardins de la ciutat. Tradicionalment, la Brigada i VicVerd, empresa mixta de l'Ajuntament de Vic, han decorat amb flors les rotondes i alguns parterres de la ciutat pels volts del Mercat del Ram, la Fira més emblemàtica i autòctona de Vic i la comarca d'Osona.

Viles Florides és una proposta de la CHOC que distingeix aquelles iniciatives de l’àmbit públic i privat on la flor i la planta ornamental són protagonistes. 

 
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris