Revista de Vic 88 - Felices festes



És hora de preparar-nos els dies per estar amb família, agafar forces per encarar un 2022 ple de bones notícies i per somriure amb els que més estimem. És veritat que no sabem del cert com seran aquestes dates, per la Covid i l'augment de positius, però tenint en compte que no podem fer el burro i vigilant de la nostra gent gran, crec que serà possible celebrar un Nadal, si mes no 'normal'.

Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!

Des de la Revista de Vic i TOTOSONA, us volem agrair tot el que heu fet per nosaltres aquest any, fent un cop més que estiguem molt contents de la rebuda de tots els números de les revistes que hem publicat, de les propostes que ens heu anat enviant, dels col·laboradors, dels anunciants, del tracte rebut de tots vosaltres en general. 

Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!

És per això que ens animeu a continuar oferint-vos unes publicacions cada cop més enfocades al que ens demaneu i fent-vos cas de les aportacions que ens trameteu al nostre correu. L'any que ve, esperem que sigui millor que aquest que estem deixant enrere, i que puguem assolir totes les nostres fites. Que puguem aconseguir llimar diferencies i que sobretot estiguem bé emocionalment. 

Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!

Us deixem amb un nou número de la revista, replet de novetats editorials, informació variada de la comarca, de les millors receptes i consells sobre psicologia i moda. Ens tornem a trobar l'any vinent. 


Bones festes i feliç 2022

Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!


Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris