Revista de Vic Novembre 87 - L'arxiu Episcopal per Xavi Ruiz




Moltes vegades em pregunto si aquesta revista la llegiran quan passin molts anys. 

Són moltes hores d'estudi les que he anat passant a la Biblioteca Triadú i a l'arxiu Episcopal de Vic, remenant escrits antics i fotografiant rareses de fa ja molts anys, No cal dir que aquesta revista, va sortir d'una d'aquelles tardes, on buscava trossos d'història d'en Jacint Verdaguer i de l'Eduard Junyent. 


Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!


Quan arriba novembre/ desembre, és moment de fer recapitular tot el que ha esdevingut l'any, i nosaltres no ens podem queixar de cap de les maneres. Som una revista ja consolidada i puc dir ben alt com a director, que molt ben rebuda. 


Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!


Els nostres lectors, o sigui vosaltres, ens espereu cada mes amb atenció i molts de vosaltres ja us heu convertit com de la família, enviant correus i felicitant-nos pel carrer, i això és per nosaltres, la força que necessitem per continuar. 

La família ha anat creixent a poc a poc de la mà de LlibreBooks, TOT OSONA, VicFM i aviat amb la revista TOT CERDANYA, que aquesta última sortirà aquest mes de gener. 


Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!


Ara toca preparar paneres per regalar als col·laboradors, anar a comprar el número de loteria de cada any i deixar-nos portar per la brisa que s'acosta amb olor de Nadal. Aquesta època sempre m'ha agradat i us ho demostrarem també al proper numero. 

Que gaudiu d'aquest número tant con nosaltres preparant-lo. Fins al mes que ve.


Clica aquí per llegir la Revista de Vic en format digital!


Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat

 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris