REVISTA DE VIC 71. La bogeria d'engegar un nou projecte. per Xavi Ruiz




Qui ha dit que ara no és un bon moment per engegar un nou projecte, amb possibilitat que sigui un èxit absolut?

Quan treballava amb el meu bon amic Joan Turró a Ràdio Vic, mai hagués imaginat complir un dels meus somnis, obrir una revista.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

Però sense anar més lluny, engegar una revista per a tot Osona, ha sigut un dels reptes més importants de la meva carrera com a editor.

Actualment, el món del paper va a la baixa per molts factors, el principal per l'univers digital que lluita amb moltíssima força, i encara quedem una petita gran resistència que volem que això no passi, i ho estem aconseguint.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

Com ja sabeu, a la comarca hi ha moltes edicions d'informatius comercials, diaris, revistes, edicions de llibres i molt més, i això és d'agrair, perquè no deixem que la gent deixi de llegir, de girar pàgina, d'olorar la tinta, d'obligar-los a anar a buscar el 9 nou el dilluns o el divendres, o sortir a buscar el Més Osona els dimarts per llegir les notícies més actuals.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

Dos formats totalment diferents, però alhora tan iguals, concebuts per informar i arribar a molta gent, i crec que els hauríem de cuidar.

Treballar doncs en un mitjà de comunicació m'ha fet veure que no només som un aparador, som una font de cultura, d'imaginació, de realitat, i ara més que mai ens heu de fer costat, perquè sense vosaltres tot això no serà possible.

LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL

Llarga vida al paper!

Xavi Ruiz
Director de la Revista de Vic
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris