Muntanya de Llibres dóna més de 1.200 euros a la campanya #Joemcorono

La donació coincideix amb la represa de les activitats a la llibreria

Muntanya de Llibres, de Vic, ha contribuït amb 1.210 euros a la campanya #Joemcorono, promoguda per la Fundació Lluita contra la Sida amb l'objectiu de recollir donatius que permetin accelerar la resposta científica davant la imparable expansió del coronavirus SARS-CoV-2, causant de la COVID19.
La llibreria vigatana s'hi va voler sumar des del principi destinant-hi el 5% de les vendes realitzades durant les primeres setmanes del confinament. "De seguida ho vam tenir clar i estem molt contents d'haver-hi col·laborat; ens agrada que Muntanya de Llibres pugui aportar valor més enllà del sector del llibre", explica Xevi Cortacans, propietari de la llibreria.
El donatiu, fet a través de la pàgina web www.joemcorono.com, ha anat destinat als projectes d'investigació dirigits pel Dr. Oriol Mitjà, metge i investigador de la Fundació Lluita contra la Sida i l'Hospital Germans Trias, amb l'objectiu de reduir la transmissió comunitària d'aquest coronavirus.
Aquesta no és la primera vegada que Muntanya de Llibres col·labora amb campanyes o entitats socials, tot i que habitualment estan vinculades o són de la comarca. La llibreria ha col·laborat en altres ocasions, per exemple, amb ADFOAreté o el projecte de La Falguera.
D'altra banda aquesta setmana Muntanya de Llibres reprèn les activitats presencials a la llibreria. Aquest dijous a les 18.30 h tindrà lloc la segona sessió del club de lectura, dedicat a L'últim amor de Baba Dúnia d'Alina Bronsky, publicat per l'editorial Les Hores. La trobada comptarà amb la presència de Maria Sempere, editora, i el traductor manlleuenc Ramon Farrés. La setmana vinent ens acompanyarà un dels escriptors més coneguts del país, Rafel Nadal, que signarà exemplars del seu darrer llibre, Mar d'estiu, publicat per Univers. La signatura de llibres serà el dijous 18 de juny de les 18 a les 19 h.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris