Vic suspèn el Mercat del Ram pel coronavirus

L'Ajuntament de Vic suspèn el tradicional Mercat del Ram per prevenció tal com ens han fet arribar a la redacció en un comunicat.

"Se suspèn el tradicional Mercat del Ram que s’havia de celebrar el 3, 4 i 5 d’abril. La decisió s'ha pres després que la Generalitat hagi obligat a ajornar o suspendre tots els esdeveniments amb un aforament de més de 1.000 persones en espais oberts o tancats.


Un període de 15 dies de prevenció que pot ser prorrogat
L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, informa que a partir del 26 de març es tornarà a valorar la situació en funció de l’evolució dels contagis de coronavirus. A més, ha exposat que s’ha donat l’ordre de reforçar el servei de neteja en escoles, escoles bressol i instal·lacions municipals i, també, en el transport públic en aquesta fase de prevenció.

Des de l’Ajuntament de Vic s’estan coordinant les tasques preventives necessàries per garantir al màxim la prestació de la resta de serveis municipals, i la salut dels seus usuaris i els treballadors i treballadores municipals recomanant l’ús de tecnologies de la comunicació com a alternativa a les reunions presencials, desplaçaments i viatges fora de l’àmbit municipal.

Al costat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament insisteix en què se segueixi la informació dels canals oficials i no es difonguin informacions falses o no contrastades, i es transmet un missatge de tranquil·litat i confiança ja que tots els centres mèdics de Vic i comarca estan a punt per activar el protocol davant d’un possible cas de coronavirus.

Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar al telèfon 061 i es pot seguir la informació actualitzada al web del Departament de Salut."
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris